Шуфрич згадав, що він русин

25
19

про всяк випадок :)

Дід Нестора Шуфрича, відомий свого часу закарпатський банкір Юлій Шуфрич, виявився русином. За словами батька Шуфрича (батько Нестора Шуфрич), його батьку Юлію часто пропонували змінити національність, але він завжди відмовлявся, - пише газета `Сегодня`.



`По лінії батька наші предки серби. А ось мій батько вважав себе русином. При Чехословакії, коли він робив успішну кар’єру, будучи в Тячеві директором філіалу `Агробанку` Чехословакії, йому пропонували змінити національність з русинської на чеську, але він відповів: `Я - русин!` При радянській владі він відмовився стати комуністом, за що поплатився кар’єрою, а ось в паспорті йому написали `українець`. У сім’ї ж у нас завжди говорили двома мовами - русинською та угорською`, - повідомив батько Нестора Шуфрича.



Як повідомлялося раніше, Служба безпеки України 5 грудня пред’явила звинувачення громадянину України, керівнику асоціації `Сойм підкарпатських русинів` Димитрію Сидору у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України (`Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України`).




Коментарі

С
Східняк

Ну і придурки ж ви, западенці, поливаєте один одного брудом.

А
Антишріч

Підкацапник не може бути русином. І це кацапське гімно Шуфрич ще сміє називати себе русином? А коли жид Суркіс об нього у Верховній Раді соплі з носа витирав то батько Шуфрич і його виблядок теж говорили, що вони русини? Гидота! Писи: думаю, що в неті легко ще можна знайти ці кадри про цього довбанутого жидіа-закарпатця і соплі Суркіса.

О
Олег

Іудей він, чистокровний, судячи з прізвища. До сих пір люди пам*ятають хапугу, яких мало. А внучок ще й московський з:а+д навчився лизати. Оце напевно і мстить за те, що при совдепії їх українцями охрестили і шукає слушної нагоди позбутись такого принизливого назвиська. Дійсно, за совітів в людях зовсім не розбирались, бо не могли відрізнити людину від пок* и* дька.

Р
РУСИН

Нестор дійсно нащадок того авантюриста, котрий кривдив махінаціями русинів. Шкода, що Юлю Нестор звів. Вона тоді ще йому вірила. Тепер вона вже знає, що то хмара, нестор і інші ім подібні русини.

П
Пенсіонерка

КОЗЕЛ він, а не русин.

И
иван

Не обращайте внимания на этого придурка.

Т
Тритон

Може дідо шуфрича і був русином як і мій дід.Тільки наші діди за право говорити (русинською) ук раїнською поплатилися життям. А цей СДек,клоун і гавнюх нехай не зазіхає на святе.

І
Іра

Народ! Скажіть,яким чином такі шуфричі потрапляють в законодавчий орган держави? Адже кривляння хворої людини в законодавчому органі,це вже не смішно. Щось негаразд в нашій виборчій системі.

О
Олег

Дишевий клоун трахнутий в голову.

I
Isk

Морда нахальна,погляд придуркуватий,поведінка вихованця психоневрологічного закладу. Ну ніяк не може цей дибіл бути українцем! А коли згадаєш,що це створіння протирає штани в Верховні Раді, розумієш,чому такий нещасний український народ.

A
Admin

так не можна робити - пишіть справжнє джерело статті, а то якось смішно получається ))

А
АнтиМоскаль

Шуфрич - русин :) Це щось із анєкдота :) Бийте мене, сношайте в усі дірки, але я не єврей :) Шуфрич - типове гівно, яке не відноситься ні до кого, точніше, ні до чого! Виплило на поверхню, бо його висрало кучмо! Закарпаття взагалі розплідник чмирів: мєдвєдчук, балога, бондарь ....

А
Алена

Согласна с романом пи_ар чистой воды:)))) И к слову, в странах, где живут русины, их действительно считают украинцами, ветвью..и это очень похоже на правду, но если среди русинов так много таких дебилов, как шуфрич, то ну их)..хотя батько `вважав себе`, а вообще по его линии сербы)))))) ну на серба он тоже не похож....ужас ..и кто нами правит!!

П
придурок

казлы азиатские никто всерйоз не воспринимал и не воспримет вас подножек московских Игры о вашей причастности к европе имеют одну цель - низкоразвитых дебилов натравить на московского медведя. А русыны были есть и будут неотемлемой частью европы

R
roman

Пі...ар він а не русин

С
Серхіо

Ох і клоун! А ким він буде через деякий час?... осетином чи чистокровним росіянином...

S
serhiy

Ну затичка. Незабаром він повідомить, що він донбасовець. Хвора людина...

Ю
Юстас

Вірно, до українця йому ще далеко - от він і знаходиться внизу еволюційного розвитку...типа русин 2-3 ст.н.е. А по розуму, мабуть ще нижче.

М
Мігаль

Лох він а не русин...

Читайте також