Швенду в Мукачеві особисто представив Русин (ФОТО)

30
2

Як вже повідомляв Мукачево.net, новим начальником Мукачiвського мiського вiддiлу мiлiцiї призначено полковника міліції Василя Михайловича Швенду.

 

31 серпня 2011 року начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Віктор Русин представив особовому складу міськвідділу нового очільника. 
 
Довідка:
 
Народився  Василь Михайлович Швенда 18 квітня 1964 року. 
 
Службу в ОВС розпочав у 1993 році на посаді командира взводу роти патрульно-постової служби міліції в м.Мукачеві. В подальшому був призначений заступником командира роти ППСМ, згодом командиром. Надалі проходив службу на посадах старшого інспектора групи охорони громадського порядку, начальником ІТТ,  оперуповноваженим відділення карного розшуку.
 
З 1997 по 2000рік проходив службу на посадах начальницького складу Мукачівського райвідділу міліції. У 2000 році призначений начальником навчального центру при УМВС «Шипка».
 
З листопада 2003року – працював заступником начальника відділу – начальником відділу громадської безпеки Мукачіського МВ УМВС України в Закарпатській області. 
 
З 2004 по 2005 роки очолював Мукачівський міськвідділ.
 
Останні роки Василь Швенда ніс службу на посаді начальника відділу громадської безпеки УМВС України в Закарпатській області. 

Коментарі

Н
наталия

Швенда Василь Михайлович ми мукачівська сїмья щиро хочемо вас привітати з Новим Роком і хочемо побажати вам і вашій сїмьї здоровя і всех земних благ і також хочемо вірити вашому завіренню що ви відкриєте світло у нашій комнаті где Баумани забили окно а також проваджння кримінальної справи всі вчинки кримінальні треба відповідати в сїмьї Баумана.А також просимо відсторонити від службових обовязків Баумана Віталія який кришував свого дядю і папу.Сїмья Бойко Маріанна Юрівна

БК
Бывший колега

Поздоровляю з призначенням Василь Михайлович!!!! Успiхiв у роботi!!!!

Читайте також