Швенду змінить Шимоняк (ФОТО)

99
12

Про це Мукачево.net стало відомо з власних джерел.

За попередньою інформацією сьогодні на закритому засіданні Віталія Шимоняка представлять особовому складу Мукачівського міськрайонного відділу міліції.

Раніше Віталій Шимоняк був головним міліціонером Рахівщини.

Віталій Васильович Шимоняк народився в с.Кобилецька Поляна Рахівського району,  на службі в органах внутрішніх справ з 1993 року. До червня 2012 року Віталій Шимоняк був очільником Ужгородського райвідділу міліції.

Нагадаємо, екс-міліціонер Мукачівщинии Василь Швенда за власним бажанням пішов на пенсію.

 

Коментарі

Л
лоці

що ви тут херню женете - та в нього стільки грошей, що може собі позволити кожний день доїджати не те що з Ужгорода, а і зРахова. Найшли чим журитися - квартирою, для полковника, який уже 20 років біля міліцейського корита у незалежній країні, яка з допомогою ментів за ці роки розкрадена вщент та доведена до ручки, до розвалу, а вни ще все рвуться на хлібні посади. у

П
просто

А чому мають новому начальнику міліції квартиру виділяти, нехай держава винаймає гуртожиток чи готельний номер для новопризначених керівників, як в інших державах Європи. Цю заплямовану практику службових квартир треба в корінні ліквідувати.

Г
Гуцул

Мукачівці бережіть квартири!!!

Ш
шимон

Шимоняк, то ще стара проститутка особенно по роботі у УБОЗ та борьбі з наркотиками та і в матеріальному становищі Швенда проти нього бомж, мається на увазі - состояніє "зароблене" чесно в міліції, при любих владах він на коні, хоч дуб дубом. Да, не зря боролись на майдані, новій владі так тримати!

ДМ
до моя думка до читача

Він покишо тимчасово виконуючий обов"язки ще не факт що саме його призначать!

П
Петро

Таких людей як Швенда дуууууже мало. А хай би кожен недолугий "коментатор" зумів побути у його шкірі, то хай потім гавкає. У вас, шановні, більше роботи нема? Жаль... Тому так і живемо!

МД
моя думка до читача

Звідки Ви взяли,що Швенда порядний? Він ним ніколи не був і напевно вже й не буде. Дуже любив чужі грошики рахувати, буквально за все. Відносно новопризначеного начальника,то це не правильно. Невже у Мукачеві та районі не має достойних осіб очолити відділ міліції? Можливо Шаранич це зробив спеціально,щоб показати Віктору Балога свою силу.Вважаю таке призначення помилкове,бо і квартиру,яка б мала виділятися іншому працівнику,доведеться віддати Шимоняку,а він її прихватизує (за кошти держави і підлеглих), відремонтує,а потім продасть за великі гроші та ще й в доларах США.В Рахові у нього є шикарне житло,нехай його продає і придбає його за ці кошти в місті над Латорицею.В іншому разі той,кому вона б повинна надана, буде смоктати дулькін хрин. Ось Вам і справедливість по-українськи.Такий підхід у нашого керівництва держави та на місцях.Це не що інше,як глузування з власного народу.

ДО
до останнього коментатора

Погоджуюся, що Швенда нормальний, але там ненормальних і не тримають, там усі "нормальні".

ДЧ
до читача

Швенда нормальний!

Ч
читач

Швенда В.В. давно мав піти сам у відставку! Він як той хитрий лис прислужував владі, чиновникам та товстим гаманцям. Він таким і був-і вашим і нашим, лиш за показники роботи міськівідділу переживав та статзвітність липову. Насправді гарно і артистично співчував громадянам на прийомі, котрі потрапили у біду, а так виконував усі вказівки зверху...Давно треба було звліьнится, але ж тепер до пенсії трохи десь перевалятися потрібно...

К
кен

Да-а, а починав техніком літаків.

М
Мукачiвець

Достала мусорська робота Ваську!!!!

Читайте також