Швейцарські годинники - від мрії до реальності

20
0

Наручний годинник - це не просто аксесуар, за допомогою якого зручно дізнаватися, яка зараз година. В першу чергу, це показник стилю, смаку, статусу, успішності... Дорогі наручні годинники, разом з вдало підібраним зовнішнім виглядом, відкривають перед їх власниками багато дверей.

Адже саме на ці чинники звертають увагу ділові люди. Коли ускупішний бізнесмен бачить на зап'ясті співрозмовника годинник відомого швейцарського бренду, його сприйняття відразу ж змінюється.

Це розуміють багато, але, на жаль, хороший годинник не кожному по кишені. І підробки тут - не вихід. Носити підроблені годинники не просто ознака поганого тону. Даний факт може надовго зіпсувати репутацію в ділових колах.

Старі годинники провідних світових виробників

Кожен поціновувач наручних годинників знає, наскільки сильно можуть «кусатися» ціни в салонах на годинник, вироблені в Швейцарії. Однак купити швейцарські наручні годинники за прийнятною ціною можна. Адже існує ряд компаній, що спеціалізуються на реалізації продукції, яка була у використанні. Лідери ринку гарантують унікальний асортимент найвищої якості, адже скупка таких годинників проводиться у заможних людей, колекціонерів і так далі. Крім цього здійснюється ретельна перевірка справжності годинників і документів на них і технічного стану. Серед провідних українських компаній, провідних подібну діяльність, найширшим вибором і відповідальним підходом до справи виділяється компанія BorysenkoWatch. Тут можна знайти настільки унікальні екземпляри, яких складно знайти в офіційних салонах годинників або Інтернет-магазинах.

Оригінальні годинники за півціни

Придбання старих годинників провідних світових брендів у надійного продавця дозволяє заощадити досить велику суму грошей. Оригінальні дорогий годинник можна придбати в два рази дешевше їх вартості в салоні. Покупець гарантовано отримує на 100% оригінальну продукцію, що може підтвердити будь-який експерт. Жіночі та чоловічі наручні годинники в BorysenkoWatch представлені широкій лінійкою виробників і моделей. Серед них є і рідкісні ексклюзивні варіанти. Можна тут придбати і нові годинники за конкурентними цінами. Абсолютно на всю продукцію поширюється гарантія. У випадку з б/у годинаками - це півроку гарантії. На новий годинник гарантійне обслуговування може поширюватися до п'яти років. Проконсультуватися можна абсолютно безкоштовно, звернувшись до менеджерів компанії через сайт.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також