Сільголова Великих Лучок просить наблизити до села патрульні машини (ФОТО)

12
3

Співпраця правоохоронців згромадянами в останні роки значно активізувалася. Однією з форм такої взаємодії є виїзні прийоми громадян керівництвом УМВС області. Очільників закарпатської міліції цікавлять наболілі проблеми населення, реальний стан співпраці міліції з громадськістю та відгуки людей про діяльність правоохоронців. Адже ці фактори формують громадську думку про роботу органів внутрішніх справ.

 Днями в адмінбудинку Мукачівського (по обслуговуванню м.Мукачева та Мукачівського району) МВ  УМВС жителі Мукачівщини мали змогу поспілкуватися з першим заступником начальника УМВС України в Закарпатській області підполковником міліції  Сергієм Россохою.

На особистий прийом до міськвідділу міліції завітали 8 громадян. Зокрема,  заступник сільського голови села Великі Лучки Мукачівського району висловив подяку щодо роботи дільничних інспекторів міліції, які обслуговують дану  територіальну дільницю. Разом з тим керівник звернувся з проханням  щодо охорони громадського порядку на території села, а саме просив наблизити до села патрульні машини.

Наступними з проханнями та подяками міліції до підполковника Россохи звернулися дві місцеві жительки щодо питань правопорядку у місті. Також на прийом прийшов молодий мукачівець, який висловив бажання стати в майбутньому правоохоронцем.
Після завершення прийому громадян Сергій Россоха поспілкувався з журналістами.  

Сергій Володимирович мав змогу вислухати різноманітні прохання мешканців міста та Мукачівського району. Як показав прийом, більшість громадян задоволені роботою правоохоронців Мукачівщини і висловили сподівання про подальшу плідну взаємодію, а як результат, спокій та правопорядок на кожній вулиці міста та сіл району.

Керівник уважно вислухав кожного, хто звернувся по допомогу, і запевнив, що жодна з заяв громадян не залишиться без уваги. Прохання громадян, що потребували детального вивчення, доручив відповідальним особам та взяв їхнє вирішення під особистий контроль.     

Коментарі

О
Олег

Швенді В.В. давно пора іти на заслужений відпочинок! Показники нульові, гарно знає спілкуватися, співчувати громадянам, які звертаються із скаргами, а після усі отримують листи щастя про відмову в порушенні кримінальних справ-такі собі заготовлені шаблони для відписок. "Наша міліція-нас береже!" за наші податки на користь товстосумів та різних чиновників.

В
Вася

зАТУПНИК СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ТО ЗОЗУЛЯ?? тОТ ЗОЗУЛЯ, ЩО СИДІВ У КАБІНЕТІ ШВЕНДИ У 2004 РОЦІ ТА БАВИВ У КАРТИ!!!

Ч
Чалий

Що страшно Швенда!! Брешеш???

Читайте також