Сім'я ромів у Мукачеві змушена була покинути власний будинок через погрози розправи (ФОТО, ВІДЕО)

31
13

Протистояння у ромському таборі міста продовжуються.

До редакції Мукачево.net звернулася сім’я ромів з проханням висвітлити подію, яка сталася сьогодні вночі.

Як ми вже повідомляли, ромська громада обурена і вимагає, щоб міліція притягла до відповідальності Калмана, який за їхніми словами погрожує їм фізичною розправою.

Так і вчора, сім’я, що живе на узбіччі табору була змушена втікати і ночувати у церкві, адже на їх адресу знову лунали погрози. За їх словами, вони бачили як деякі чоловіки йшли з каністрами за бензином, обіцяючи спалити їх будинок та 11 дітей всередині.

Далі, відео коментар.

Нагадаємо, міліція провела обшук у самопроголошеного барона Калмана, та нічого не знайшла крім палиць.

Коментарі

I
Ipso

to XYN: сам ти секта. от подумай, якби ту сімю спалили би. згарише, трупи і покалічені. як ти ти свій шовдарь їв і сяченоє через тиждень?? не застряло би тобі в горлі? от тобі реальність. майбульша секта в Мукачеві - то мукачівські мєнти, які в себе ставлять каплицю, одночасно кришуючи наркобарона Калмана.І кіби лиш його?? то тобі не секта?

М
Мукачівець

Подивіться в ютюбі (ЗВЕРНЕННЯ НАЦІОНАЛНОГО БАРОНА УКРАЇНИ ЛАКАТОШ КАЛМАН КАЛМАНОВИЧ),циганин Калман як себе вигоражує,на задньому плані чути його голос по мадярськи (для тих хто розуміє) як він диктує що циганам казати на його користь,це просто сміх!!!!Інтервю б...дь

X
XYN

Ipso, секта - сектою, но треба вернутись в реальність.

М
Мукачівець

Повністю підтримую Ipso

I
Ipso

Читаю деяких коментаторів і нич ся не розумію..як можна закликати всіх під одну гребінку, і палити всіх підряд і так далі?? Є нормальні роботящі люди, які в поті чола добувають свій хліб, і є злочинці які під кришуванням мукачівських мусарів можуть безкарно калічити людей. В Мукачеві є клініка де лікують псів і котів. Бо ми європейці - так же? А то ж люди...Скоро буде Великдень. І тоді всі будуть бити себе в груди ош вони християни і з просвітленими лицями попруть в храми...най заглянуть собі в душу і зроблять щось добре для свого ближнього незалежно який в нього кольор шкіри. Одного дня Христос повернеться і спитає всіх нас - що ми зробили для нього. І тоді виявиться, що помагаючи бідним ми помагаємо Христу. І навпаки - той хто поширює ненависть до інакших ніж він сам - чи то бідніших, чи до тих з іншим кольором шкіри - той зневажає Бога і відповідно отримає відплату.

X
XYN

А саме ця родина ромів з 11 дітьми має отримати 3-4 квартири в Росвигові позачергово. Европа, панове, Европа.

X
XYN

Треба щоб роми як рівноправні жителі Мукачева писали звернення в міськраду і отримували ділянки під забудову як і всі решта і будувались на рівні з усіма, а не виганяти їх на околиці міста чи за місто. Перед конституцією всі рівні, йдемов Европу, вчіться жити їх цінностями. Якщо комусь це не подобається, хай роми звертаються до Стразбургського суду.

X
XYN

Роми це частина соціуму Мукачева,їх треба переселити ближче до інших людей, ближчедо центру, а простих мукачівців на їх територію і всі питання вирішаться самі собою.

Х
ХХХ

І вообще- виселити табор за межі міста. Табор має бути табором, а не майже у центрі міста ! Мер хай подумає над цим питанням

Х
ХХХ

І про що тут сир-бор? Сегинь цигани, кось їх напудив- та уже цілий табор біжить на помічь. То што они гадять- то нич! Перестають дітей, плюють, ламають дерева- та ще їх захищати! Гнати їх у три шиї - ВОН ! MS на їх стороні???!!! Ужас.

U
Ungvar

а я би всiх там запалив вмiстi з тим бароном блатним

М
Мукачівець

Невже не можна цього Калмана поставити на місце?Мені реально жаль тих дітей що на фото хоч вони і цигани!Я хоть і прожив все своє життя в мукачеві но не як не можу згадати того напонтованого барона.Це ще чудом він живий!!!!Весь табір обурений на нього.

О
ой

чому балога проти калмана, адже ін зробив з андрія обласного депутата? чи анрій мітить на місто калмана, політичне переслідування у хліві!

Читайте також