Сім'я Віктора Балоги увесь день приймала колядників з усього Закарпаття (ФОТО, ВІДЕО)

48
11

Найбільш «встидливим» колядником виявився племінник Павло.

«Вже 15 років поспіль 7 і 8 січня ми приймаємо в себе вдома колядників з музичних шкіл Мукачева, Ужгорода, Іршавщини, і взагалі, зі всієї області. Окрім того, що дуже важливо, приходять колективи колядників з різних релігійних конфесій, яких, як ви розумієте, в нас на Закарпатті дуже багато. Я так порахував, що за ці два дні до нас прийде щонайменше 30 колективів. Усіх раді бачити в себе вдома і нікого без коляди не відпустимо», – розповів Віктор Балога.

Колядка від колективу дитячої школи №1 ім.Степана Мартона

Тиха ніч А капела від мукачівського колективу Бревіс

Колядка у виконанні хору духовної музики під керівництвом Федора Небесного

 

Танок з колядницьким колективом з Іршавщини

Колядка у виконанні племінника Павла

Коментарі

T
tushut

Я бы своего ребенка никогда не пустил туда колядовать А родителей никто особо не ставил в известность где именно будут колядовать дети. Детям конфет, педагогам конверт.

М
мкчв

Это ж надо сколько людей на шару надеятся! Ну да ладно, у каждого достоинство имеет свою цену. Гонят туда коллективы лишь бы лизнуть, подхалимы. Под Богом все равны. Так почему же все туда хотят колядовать? Это же низко. Я бы своего ребенка никогда не пустил туда колядовать. Насчет семейных традиций - все правильно. Только в нашем регионе там относятся к семейным ценностям. А их лучше и держать внутри семьи.

М
Мукачівець

Віктор Іванович молодець,Бревіс класний я вражений був на зустрічі нового року біля головної ялинки Мукачева, звучання неперевершене.Так тримати,успіхів Вам...

V
Vasja

До "Ну чому так?!" Народженим повзати, літати не дано!!!

F
Fredy

Барину барская жизнь! Завидую... по-белому

%
%

кто платит, тот и музыку заказывает.

М
мезим

Аааййй мо-ло-дець Віктор Іванович.

НЧ
Ну чому так?!

Ну чому одним все, а мені нічого...?! Чому не одарив мене Бог даром співати і гідність приховати?! (оп-па, очевидно треба зайнятись віршуванням...) Тоді і я би пішов на такі заробітки. Одного такого знаю. Ходить до Балоги по всім поводам і виспівує з бригадою по 100 доларів на голову (не впевнений, чи колядників по головам рахують) А може то я в чомусь не правий...? Піду завтра хоч лотерейний квиток куплю...

Н
Норпрор

Щира та відкрита людина! ВІкторе Івановичу так тримати!

С
Стікс

Молодець який))))))

В
василь

Нормальний Українець.а не то що Федькович боїться власних громадян

Читайте також