"Сімпсони" освоїли 3D-формат

17
0

"Сімпсони": тепер в 3D! - Так умовно можна назвати нову акцію творців найдовшого мультсеріалу в історії американського ТБ.

В цьому році пригодам сімейки із Спрінгфілда стукнуло 25 років, у зв'язку з чим Метт Гренінг і компанія готують нову висадку Сімпсонів в кінотеатрах (повнометражна стрічка під назвою "Сімпсони в кіно" вже йшла на великих екранах в 2007-му році). Але цього разу його метою буде освоєння модного тривимірного формату.

3D-короткометражка під назвою "Найдовший день" (The Longest Daycare) яку зняв Девід Сілверман, відповідальний за "повний метр" п'ятирічної давнини, потрапить в кіно вже буквально на днях: її будуть показувати перед сеансами анімаційної стрічки "Льодовиковий період: Континентальний дрейф ". Як повідомляється, хронометраж стрічки складе трохи менше п'яти хвилин, її центральним персонажем стане Маргарет, молодша дочка Гомера і Мардж Сімпсонів, більш відома як Меггі, а дія обійдеться біз діалогів.
 
- Виконавчий продюсер Джим Брукс вирішив, що нам потрібно зробити короткий мультфільм типу тих, що крутить Pixar перед своїми стрічками, або на зразок старих мультфільмів, що показувалися в кіно багато років тому, - коментує продюсер Ел Джин. - І ми зняли її - просто щоб порадувати фанатів ".
 
Чи буде друга полнометражка? Джин повідомляє, що поки що нічого такого не планується, але сама думка про те, щоб зняти ще одну велику стрічку про жителів Спрінгфіда - на цей раз, зрозуміло, в 3D - авторів приємно розбурхує, так що ніхто не має наміру зарікатися на цей рахунок.
 
Відмінною особливістю "Самого довгого дня" стане не тільки тривимірність, але і самий короткий трейлер: цілих 12 секунд.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також