Сім'ї маленького Сашка Нікітіна вдалося зібрати 128 тисяч євро на складну операцію в Бельгії (ФОТО)

6
4

Майже 100 тисяч євро сім'ї Нікітіних допомогли зібрати благодійники, а ще 867 тисяч грн - виділили рішенням виконкому Мукачівської міськради.

Загалом, складна операція з пересадки печінки півторарічного Сашка у Бельгії обійдеться сім'ї у 127 245 євро. 

За словами батьків, більшу частину суму, а саме 100 тисяч євро, їм допомогли зібрати у Бельгійському благодійному фонді "Ренесанс". До загальної суми їм не вистачало майже 28 тисяч євро, тому батьки вирішили звернутись до Мукачівської міськради.

Завдяки програмі "Додаткового соціально-медичного захисту мукачівців", рішенням виконавчого комітету місбкради сім'ї Нікітіних вдалося виділити ще 867 000 гривень.

Родина маленького Сашка ретельно готуються до операції з пересадки печінки у Бельгії, яка запланована на кінець квітня 2017 року. Зараз їм готують спеціальні візи, а батьки вже перераховують кошти до клініки. 

Нещодавно, студенту з Мукачева успішно пересадили печінку. Операція обійшлась у 700 тисяч. 

Коментарі

R
rem

Порівняйте: у якій Богом проклятій недодержаві ми живемо, коли життя дитини, або взагалі - хворого, ,залежить від того, чи вдасться назбирати благодійної допомоги. А багатьом вчасно не вдається це зробити. А якісь 5-10 км через КПП Чоп, В. Нємецке - протилежний світ, не кажучи вже про Західну Європу (Німеччина, Австрія), де на кожного онкохворого протягом його життєвого циклу держава виділяє в середньому 150 000 Євро. Цивілізація проявляється саме в таких випадках. Ми відстали на 100-150 років від розвинутого світу.

Р
Руснак

До 20:58. Гойкати на каждому углови ош пумугісь пару гривнями, то не по людськи і не по християнськи.Чи помагав я? То моє діло, а Бог ся розбере.Бог пишеся з великої буквы, то так, для твої грамотності.Пудлизуватися, то твуй удел. Кіть твоя файта поможе тульким льодям, я і за ниї боду співати у каждуму коменті. Ти можеш пудлизноти Садовому, його файта файно смітянить на цілу Україну.Молитися все треба і коли гроші є і коли їх ніє.Бог сятивбыся, Всемогущий!!!

Р
руснаку

це той випадок коли я з тобою погоджуюся Руснаку, най бог поможе дитині. Лем молитися мало, кожен може по сто гривень допомогти таким людям. Я завжди намагаюся перерахувати по 100-120грн. Руснаку ти грошима також допомогаеш? Дуже сподіваюся що так. А кідь перестанеш підлизувати файті без діла, то може і нормальною людиною станеш

Р
Руснак

СЛАВА БОГУ! Я льоблю НАШ ВАРИШ! Помолімся за дітинку! Боже будь Санькови на помучи!!!

Читайте також