Сійярто почав говорити мовою Лаврова: Звинуватив посла США у втручанні у внутрішні справи

8
1

Голова МЗС Угорщини Петер Сійярто звинуватив посла США у Будапешті у спробі нібито «втручання у внутрішні справи Угорщини.

Раніше Девід Прессман заявляв, що члени угорського уряду часто говорять про мир, але самі проти санкцій для Росії, вони продовжують підтримувати погляди, які висловлює Володимир Путін.

"Стосовно заяв посла Сполучених Штатів у Будапешті, можу сказати, що нас не цікавить, абсолютно не цікавить, що він, чи будь-який інший посол, думає про внутрішньополітичні процеси в Угорщині, тому, що вони не мають до цього відношення", - заявив Сійярто.

"В той час коли посол їде працювати до нашої країни, то він їде працювати над покращенням відносин між двома країнами на основі взаємної поваги. Ми не чекаємо тут неправителів у яких є місія розповісти нам, як жити в нашій країні. Ця епоха давно закінчилася.", - додав Сійярто.

У свою чергу, на звинувачення з боку Сійярто посол США відповів у Twitter.

«При всій повазі ми не розглядаємо спробу Росії в односторонньому порядку перекроїти кордони Європи як просто "внутрішньополітичні процеси в Угорщині", - написав він.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Малі

бля як Ер Дроган

Читайте також