Сійярто прямує до Києва: очікується "гаряча" зустріч та спільний брифінг

15
19

У четвер, 25 червня, у Києві вперше за 7 років відбудеться засідання спільної міжурядової українсько-угорської комісії з питань економічного співробітництва. Зокрема очікується, що прибуде міністр зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Петер Сійярто.

Зазначимо, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба домовився з угорським колегою про відновлення роботи комісії, яка не збиралася майже 7 років, ще на початку року. Засідання планувалося у березні, але було відтерміноване через епідемію коронавірусу.

За інформацію пресслужби МЗС "сторони обговорять розвиток торгівлі та інвестицій між Україною та Угорщиною, розглянуть низку спільних економічних і транспортних проектів, покращення прикордонної та транскордонної інфраструктури, пожвавлення співпраці в аграрній сфері, а також у сфері енергетики та охороні навколишнього середовища".

Утім всіх цікавлять і політичні питання. А саме чи планує Угорщина зняти блокування зближення України та НАТО. Основною вимогою угорської сторони залишаються зміни в українському законодавстві щодо освіти та мови.

За підсумками засідання запланований спільний брифінг Дмитра Кулеби та Петера Сійярто.

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Кулеба повідомив про чергову антиугорську провокацію на Закарпатті. За словами міністра акт вандалізму мав місце біля Стіни плачу в Свалявському меморіальному парку. І закликав правоохоронців знайти і покарати винних.

Утім на місці події працівники слідчо-оперативної групи, попередньо встановили, що вказані ушкодження ймовірно були спричинені внаслідок несприятливих погодних умов.

Мукачево.net в поліції Закарпаття повідомили, що слідчі дії все ще не завершено і кінцевих результатів поки що немає.

Коментарі

ДВ
до Відмороженого Менджула 00:49

Ты суть повна циганота , лепава тупа бикота , читавий ты лісокрад - всрусин ты і дриштократ . Беруєш ти лем водку пити , у підвалі дурь довбити , вмієш красти і дурити , у гори ты ідеш смітити . Нафіг тре такі в Європі , кіть зробив ты туй лем жопу.

ДД
До дауна з майдауна

Ти , дурбецало , навіть не розумієш змісту діалектики нашого краю . Про РУСИНІВ, навіть немає з тобою про що говорити . Даун , одним словом.

М
Майдаун

нико лико шовдарь бовдарь ы.ы.ы оо боду воду йоу боу всрaть тать пудкарпать. Пушкін Юшкін колотушкін тать на фляшку ты cідушкін.мы русыны цыганыны май шіковні ыканыны.ыкаєм і штокаєм і у звурах мы серем.стіни пак мы обсцыкаєм хащу пыляєм-валяєм вшитко туй мы крадиме у бюджет не платыме.

М
Майдаун

Пушкін Олександр-МОЛОДЕЦ! Розумний чоловік.Та шалава недоразвита бандеронацистька біситья айбо і немає што протиставити і не спусубна із за ущербности і скудності разума! Менджули,17:44...даже перераховувати не боду, бо то видко нараз по д@більним їх висерам, вы нико,вы пустота,вы дегенераты,які зруйновали Україну! БАНДЕРОГАЛІЦАЙСЬКУ ПРОПАГАНДУ,ЯК І ЇХ САМИХ ТРЕБА СПАЛИТИ В ДОМЕННИХ ПЕЧАХ!

О
останньому

Пожалійте дурака.Він у великому траурі.На його родінє на празнику побєдобєсія загорівся суперпупер новий бтр.Ох і дим же з нього закурив,мабуть мотор на нанодровах працює.

СМ
Студеный Менджул

IQ ватного дурника Пушкіна Олександра (він же Ромаріо) порівняно з 1991 роком впало на 68 пунктів, і зараз дорівнює 11. Зловживання водкою і наркотою до добра не доводить.

О
Орбан

Нам закарпаття треба, гроші які ми отримуємо від ЕС на підтримку меншин (циган) ми їх толкаємо на закарпаття і звітти повиртаємо собі обратно в кармани! 3 в одному , помагаємо, крадемо і голоса получаємо! А цигани плідяться, через 10 років лим цигани будуть тут жіти!

ОП
Олександр Пушкін

Треба поставити украінську розкладку собі, бо вже вичисляють, що з моіх висерів торчить вертухайська будьоновка і кокошнік.

ОП
Олександр Пушкін

Ця недокраіна за майже третину століття спромоглася профекалити все, що отримала у спадок від СССР: 7% територіі, 15-20 млн (різні оцінки)населення, промисловість, науку та освіту, медицину, космічну галузь, спорт, літературу, кіно є, армію (актуальна армія - це посміхивисько в порівнянні іщ реальними ЗС розвинутих краін)

І
Істина

А хто не здогадався - я і є Ромаріо, він же Пушкін Олександр, і створюю тут "видимість натовпу". Дуже побоююсь, що поки річки повноводні - таку вшиву сепарню як я чи Менджул (25.06.2020 12:26) повідловлюють і пустять нас у сплав прив'язаними до ковбиць і з русинськими прапорами в гузицях.

І
Істина

Ромаріо, на жаль, має рацію. До Пийтера та до авторів "РОМАРИО ПИТУХ" і "до Ромаріо". На що ви, наші "патріоти" здатні, то тільки на хамські випади і тупу злість. Таке враження, що на нашій Срібній Землі одні пийтери залишилися активними.

1
12:26

я фисити люблю, то моя робота

Д1
до 11 : 39

Ти сомаре дурний максимум куди можеш піти , у варош на децу . І то як тобі покладуть .... іди вже по роботі , а не туй фиси .

Б
Бачі

Цікаво, що в своєму ФБ Сіярто в аеропорту Будапешта перед вилітом до Києва, розповідав про інші теми, які будуть предметом обговорення з його боку. І це не економічне співробітництво.....а Кулеба про них не розповідає.....неспівпадіння програм української та угорської сторони. Кожний буде знову про своє казкувати, а на підсумок буде дирка від бублика.

П
Пийтер

На прес конферинції сіяртови требало вунести на вид, уби на границях не кивали закарпатцю из мадярськими паспортами, котрі не знавуть модьор беселні.

ДР
до ромарио

до ромарио, ти думаш шо май рузумний? щи раз тя увижу туй на сайтови та прийду до тебе у братиславу шо закриешся уже з своюв русиниюв.

ДР
до Ромаріо

друже бобер, покажи всім прімер як треба виходити, свали із Закарпаття і із сього сайта

РП
РОМАРИО ПИТУХ

Конченый ромарио подставил бы свой зад любому

Р
РОМАРІО

Русинському краю краще вийти зі складу цього штучного утворення, яке навіть державою назвати важко, поки тут остаточно не настав соціально-економічний крах.

Читайте також