Скандал на виконкомі Ужгородської міськради: Шафарь покинув засідання

13
3

Віктор Погорєлов зробив йому зауваження, щоб не перетворював виконком на базар і натомість дав слово Бєлякову.

Ярослав Шафарь намагався з’ясувати, як зможуть користуватися транспортом міста інваліди, поставив питання про те, чи автобус, який має пристосування для перевезення інвалідів-колясочників буде курсувати хаотично, інваліди будуть мусити "ловити" його на зупинках, чи буде якась система його руху.

Такі автобуси мають їздити по трьох маршрутах. Ярослав Шафарь  хотів уточнень по цих питаннях, а Погорєлов дав йому зрозуміти, що його думка не цікавить.

«У день коли працівники виконкому їздили у маршрутках із метою збору статистики по пільговиках, у маршрутках Ужгорода безкоштовно проїхало близько 14 000 пенсіонерів і 4 000 дітей, віком до 7 років», - наголосив Віктор Погорєлов.

Коментарі

Q
Qq

Те,що у нас безкоштовно у державі-явна корупція!

В
Василю

А з чого думаєш Погорелов гроші має,як не з відкатів?Пільговики - одна зі схем.Взяти би його за горло і на камеру заставити казати правду,Ужгород би прозрів.

В
Василь

Брехач Погорєлов! "безкоштовно проїхало близько 14 000 пенсіонерів і 4 000 дітей". Це фізично неможливо, бо в Ужгороді всього 25 тис пенсіонерів. Думаю, цифра помножена на 10.

Читайте також