Скандальна суддя Софілканич від сьогодні "втекла" на лікарняний

49
12

Про це стало відомо Mukachevo.net з власних джерел.

Йдеться про суддю Воловецького районного суду, Оксану Софілканич, яка нещодавно оголосила вирок трьом ґвалтівникам малолітньої дівчини.

Опісля того, як інформація набула розголосу, за дівчину вирішили заступитись, журналісти, блогери, політики, юристи, телеведуча, а згодом й владні чиновники.

На даний час справа набула всеукраїнсього масштабу. І, за інформацією редакції, вище згадана суддя, від сьогодні вже пішла на лікарняний.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Е
Еге

суддю на кол!

*
*****

І лікаря разом з цією суддею перевірити!..

КЇ
карма її йімить

Втекла на лікарняний? Від долі не втечеш!

Е
еганови

а помните, як офіса з УжНУ тоже у кардіодиспансер везли, коли мзлу ФГ збирав?

Е
еганови

совешенно іген. Дохтуря тоже узяти на замітку, бо то насіровщина задолбала. А помните, як офв

Е
Еган

А як щодо лікаря,що лікарняний видав?може теж варто перевірити?комісію деяку призначити?бо ,якщо така хвора,що по першому зову,їй лікарняний дають,то як могла раніш на таку відповідальну роботу ходити?

М
Моня

То малі сучари з дєцтва не управляємі були.Мама всьо порішат...Виродки.Директорку і всіх причетних притягнути до відповідальності.

ДА
До Андрія Анатолійовича

Не у ВОЛІВЦІ , а в селі Верхні Ворота

В
Вуйко

Пушла похаритися, уби гладка була

М
Мукачево

Суддю закрити на підвал разом із цими трьома бетярами, котрим йще межелабами пух не отпав, і хай там кіно з нею познімають, на што вона валовшна

НВ
небайдужий волівчанин

К*рва *обана, побив би і сись та й тот! Но нич, буде она *бана синочи уєнно іх доньков си. А п*дарів гафинців кастріруєме без суда і слєдствія. Под роздачу попаде і директорка, раз она не знає що ся у школі робить. Відділ у справах дітей чекать отдельноє наказаніє. Чекайте новостів... спалиме і хижі і машини, будуть знати як робит

АА
Андрій Анатолійович

А як цій дитині в тому Волівці далі жити? Разом із трьома виродками і їх вилупками-батьками? Окреме провадження слід відкрити проти батьків злочинців. А суддю таку слід позбавити посади, усіх пільг, звань чи нагород. Подібні люди дискредитують державу. А ще запитайте її, чи залишила б вона свою дочку із цими виродками хоч на хвилину? І запитайте інших батьків, що мають доньок, із Воловця!

Читайте також