Скандальне фото: у Словаччині поліція розшукує автора "п'яного зайця" (ФОТО)

11
3

У соціальних мережах в Словаччині нещодавно розповсюдили фото зайця, який нібито потрапив під колеса поліцейського автомобіля. При чому, тварина зображена з алкотестором, що вимірює вмість алкоголю в крові.

Очевидно, що йдеться про знущання над твариною. Саме так вирішили у поліції Словаччини і вирішили розшукати та покарати автора фото.

— Ми наразі намагаємося з'ясувати, хто є автором цієї фотографії, і за яких обставин все відбувалося, - каже прес-секретар президії поліції Словацької Республіки.

Однак наразі пошуки автора безуспішні. У коментарях припускалося, що це може бути фотомонтаж. Однак, на думку експертів фото справжнє.

— Якщо це фотомонтаж - то він дуже майстерний. Можливо такий зробили б на студії у Голлівуді, каже один з словацьких дизайнерів. Він звернув увагу, що у автомобіля немає реєстраційного номера. Але атівка пошкоджена, і це може навести на слід.

Наразі поліція не каже, що може загрожувати автору провокативної фотографії.

Очевидно, що фото з зайцем з'явилося після запровадження сурових штрафів на дорогах Словаччини. Зокрема за перевищення швидкості штраф складає до 800 євро.

Коментарі

М
Мукачівець

Видається, кокоти не без почуття гумору! +1 )))))))))

G
google

я фігіву...пепани шей прикалуватися знавуть...

К
Камри40

То я зробив шоми зробите кокоти?

Читайте також