Скандальні мажоритарники від "Зе-команди": хто вони?

17
3

Серед всіх шести кандидатів від партії "Слуги народу" на Закарпатті нема жодного, якого би знав широкий загал і який би мав особливі заслуги. Але і без особливих скандалів. Однак, що стосується мажоритарних кандидатів по всій Україні, то тут сюрпризів вистачає вдосталь.

"Хто вони, кандидати від Зе-команди?", — таке питання поставив собі практично кожен мешканець Закарпаття, який побачив списки кандидатів, яких висунула пропрезидентська політична сила «Слуга народу».

Адже серед всіх шести кандидатів нема жодного, якого би знав широкий загал і який би мав особливі заслуги. Але і без особливих скандалів. Хіба на фоні підприємців виділяється кандидат від 69 округу Едгар Токар – його родич колишній голова Мукачівської РДА Ілля Токар, який на виборах президента підтримував Петра Порошенка.

А от що стосується мажоритарних кандидатів по всій Україні, то тут сюрпризів вистачає вдосталь.

Серед мажоритарників досить мало людей, пов’язаних з «Кварталом», близько десяти. Основна частина – це маловідомі представники малого і середнього бізнесу, близько 80-ти кандидатів. Також є політики, які вже раніше намагалися потрапити до парламенту чи місцевих рад через інші партії.

Також чітко проглядається відвертий «злив» округів під місцевих політиків чи бізнесменів. Зокрема, це стосується Волинської, Дніпропетровської та Івано-Франківської областей, які віддали під людей Коломойського.А в Запоріжській області кілька округів віддали В’ячеславу Богуслаєву: йому на округ дали весільного фотографа. У Вінницькій області проти екс-регіонала Григорія Калетника виставили працівника університету, вплив на який має колишній головний митник Януковича. Також є кандидати, які пов’язані з Арсеном Аваковим та олігархом Віктором Пінчуком. Київські округи віддали людям забудовника Андрія Вавриша.

Вистачає також відвертих скандальних осіб у «Слуги народу». Так по 101 округу висунутий Юрій Кузбіт, який є партнером по бізнесу екс-нардепа Олександра Шепелєва, який звинувачується в серії замовних вбивств і знаходиться в бігах в Росії. Також скандально відомий викрадений директор Нафтогазвидобування, дочка директора Ліги сміх з бізнесом в Криму, сини колишніх регіоналів, блогер Бужанський, який відверто підтримував регіоналів та анти майдан, депутати місцевих рад від БПП, а також кілька людей, які ще перед президентськими виборами критикували Валодимира Зеленського.

Мабуть це і є справжньою причиною, чому до останнього моменту не публікувалися списки мажоритарників від команди Зе, адже багато з цих представників не витримують жодної критики, а про обіцяну відкритість і консультації з громадськістю не може бути і мови.

Також пропонуємо познайомитися зі списками кандидатів в депутати по мажоритарних округах Закарпаття від партії Зеленського Слуга народу.

Коментарі

В
Василь

Ви хотіли зе клоуна.Отримуйте зе клоунят.

7
777

Прийдеться все ж таки два роки почекати....

Ч
Чудеса

Получається слуга народу стає на граблі порошенка,раз бере в союзники порошенка кадри? Туй го маєш

Читайте також