Скандальний угорський депутат, котрий посягав на Закарпаття, виступив востаннє

12
0

Нагадаємо, під час останньої сесії ПАРЄ член угорської делегації виступав під час дебатів у футболці з написом "Закарпаття законно належить Угорщині", а його промова складалася із обурливих сепаратистських закликів та образ на адресу України.

Як повідомила у інтервю Deutsche Welle президентка ПАРЄ Ен Брасер, цей член угорського парламенту вже був позбавлений права виступати, і воно йому було повернено під час нинішньої сесії.

На січневому засіданні, коли ппані Брасер нагадала депутату, що він не може виступати, він дуже голосно обурювався, а потім виклав в інтернеті своє звернення про те, що у нібито у домівці демократії його позбавили права голосу і порушили тим самим свободу слова.

Після цього пані Брасер  отримала чимало електронних листів з погрозами.

"Ця сесія – остання сесія цього джентльмена, бо він не брав участі в парламентських виборах, які відбулися минулого тижня в Угорщині. Я не втручалася в його виступ, бо не хотіла, щоб він знову зробив із себе жертву і привернув тим самим до своєї особи ще більше уваги. Гадаю, що найкращий спосіб відповіді таким політикам – це просто їх ігнорувати", - зазначила президентка ПАРЄ.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також