Сказав – зробив: Депутат Закарпатської облради обрав для фотозони Кремль (ФОТО)

24
27

Мова йде про колишнього головного міліціонера області, генерала Віктора Русина, який зараз є депутатом в обласній раді Закарпаття.

Ще місяць тому генерал Віктор Русин заявив у соцмережі, що зібрався на Чемпіонат з футболу у Росію, який днями завершився.

Тоді він хвалився, що поїздку на чемпіонат йому подарував син, і він поїде у Росію незважаючи на заклики влади, і що йому «нас*ати на думку інших», бо поїздка на Чемпіонат Світу для нього була мрією усього життя.

І ось учора екс-міліціонер виставив у Фейсбук фото з різними уболівальниками на фоні Кремля з таким підписом:

— Це всі працівники ФСБ які мене вербували.))Маю честь!! - йдеться у дописі.

У коментарях хтось його вчинок підтримує, а хтось і ні.

Наприклад, є такий коментар:

— Можна було б хоча б для понта одягнути вишиванку. А взагалі не бачу підстав хизуватись такими фото, - написав Баланов Олександр.

Читайте також: Депутат Закарпатської облради генерал Віктор Русин зібрався на Чемпіонат з футболу у Росію.

Коментарі

В
Варцаба

Сись олень даже флаг України ганьбився узяти з собов!

P
pfr

Нормальний мужик нигда не вузьме на себе рожеву сорочку. Хіба якщо він п.... Ну або мусор, що одне й те саме в принципі.

Є
Євген

Моральний урод. Честі у нього вже давно нема.

0
00:52

Ото можек ти спиціаліст по бударах.Українці по біометриці мавуть доступ до цивилізованого світу.Давай кацап пиши,як они там мивуть жопи старим,будари чистять європийцям.Або ищи штось придумай новоє.Ти козле нирузумієш життя заробітчан,но дякувучи вашів пінзійнів рихформі,мозги кацапські стали у стопор.Як ото так,КРИМ захватілі,всєх побєділі,фятбол прявєлі,і всралися из пінзіяшами.Дуже приємно што бидло продажньоє кримськоє,получило сив риформов по писляках силно.Де щи побєдітєлі властвовали,простий народ добре ,ни жив.Ото поняла даже КУБА.

ДН
до нижньої марги

давай гнида свідома.покажи приклад))

ІІ
Івон Із Юкона

Най синови подарить поїздку в ато рочків на два

Д2
до 22:50

Українці наплювали самі на себе.На потіху цілому Світу!Зміни методичку,швідомий,”початок добрий”.Вони біометрику проходять,а ви їм будари чистите!

S
shortly

soon elections, and we'll see

2
22,23

Плювали українці та тебе із твойов расєйов.Кумуністи завто і тягли довго ,бо запад куповав у них газ і нафту йолопе.А кацапи в Україну при перетині кордону проходять біометрику.Початок добрий і цивілізовіаний.

Й
йунь

ей, "патріоти", ви ж так боретесь з залишками комунізму, а самі робите як ті самі комуністи лиш у комуністів ворог був "запад", а у вас зараз Росія поїхав в Росію, все "ВРАХ НАРОДА РАЦТРЕЛЯТЬ АА ЗРАДА" давайте, ізолюйтеся, закрийте кордон в Росію, або проголосіть їй війну бо ви як ті шавки, що за городиною гавкають, а як відкриєш та тікають

Н
Ннн

Красава. Каструлі скачте :)

ВЗ
Верховинець заперевальний

Русин - старий корупційний мєнт, кормлящийся з Медведчуківського лавора. Він ще намагається полемізувати хто куди їде. Нич нич, будеш ти ще в Ростов тікати, якшо так любиш московію.

Й
й2367

Мент, воно й в Афріці мент. Стан душі.

СГ
святой Гриша

Слышал от кацапов о Святой Руси. Уже появилось и "святое русинство". Маразм крепчал...

СМ
Супер Маріо

Ця паскуда ходить під медведчуком,тому так безкарно себе почувається.А медведчук бізнес-партнер президента.На Україну він на---в,а пенсію має дай боже.Марга остання.

A
Anonimus_x

Якщо добре звернути увагу на перше фото, то можна помітити справа від нього хлопця - його онук/син , Едгар Русин - футболіст, пограв за СДЮШОР Ужгород і Динамо Київ. Цікавий той факт, що його друг Михайло Готра - футболіст, якого вигнали з ФК Карпати, через підтримку збірної Росії. Менший Русин там також засвітився, тому зрозуміло кого вони там підтримували.

ДС
де ся діла публікація

про Усика? вчера сь ме спорили, Чом Усикови мож,а Русинови не мож, і артістам не мож, знову двойні стандарти?

С
Сріберный

Ид Русь : настоящий русин , ги ся мині видить добре має тямити гісторію свого Краю , снажитися хотяй мало і ушколовати , знати што бьіло и як бьіло . Ушитко иншоє лем пустоє лопотовля.

С
Сріберный

А , сись , та йсе старьій пес , сього лем уже корпошів управить. Низнаву нашто му чините рекламу ?

Р
Русин

Такі як мент русин, ледида, пітьовка, ратушняк, блюк готові державу та край віддати чи путіним чи мадярам в любий час. У них ніє розуміння отцювщини, уни раби.

М
микола

Пусть ездят кто куда хочет. Украинцы свободные люди в свободной стране.

Р
Русь

Се наш настоящий русин молодец усрався ун вам

РИ
Русин из мукачева

Поцицяйтему украинци русинськый йойов долбони

Б
Бринзовський

- Но, куме, не мовчіт, кажіт, што собі думаєте? - Та там лем паскудні слова...

М
Мацкаль

Забрати депутатський мандат, забрати депутатську платню, забрати пенсію космічну, най далі "фанатіє".

П
Предатель

Каже шо має честь! Не сміши нас діду!

М
Мукачево

Се помойний псевдоненерал Русин віктор?

Читайте також