“Скажене весілля 3” та ще три весільні комедії, де все перевертається догори ногами

14
0

Зазвичай весілля - спланований захід. Але якби у фільмах все йшло за планом, не відбулося б комедії. Саме тому кінострічки про одруження завжди у топі за кількістю переглядів.

Отже, перед вами перелік позитивних фільмів про історії молодят, де все летить шкереберть. І очолює нашу невелику підбірку найочікуваніша комедія весни, яку вже можна переглянути онлайн.

Скажене весілля 3

Давно у Середюків весілля не було! Минуло 4 роки з часу останньої гулянки під час заміжжя доньки і поєднатися узами шлюбу вирішив молодший син Захар. Все відбувається у найкращих традиціях сільського весілля і знову міжетнічного. Тепер до Яблунівки завітає цілий табір ромів, бо наречена у Захара - юна ромська співачка Рада.

До речі, дівчина з першого погляду полюбилася старшому Середюкові. Чи відіб’є батько пасію у сина або ж благословить на довге життя? Дізнайтеся самі. На Київстар ТБ вже можна дивитися фільм Скажене весілля 3 українською у HD-якості. Поки кінотеатри зачинені, є можливість придбати доступ до фільму на tv.kyivstar.ua або в додатку на смартфоні.

Божевільне весілля

Ще одна картина, де остання незаміжня дочка вражає власних батьків вибором супутника по життю. Вони і так нещодавно пережили три одруження старших дочок, які обрали собі у чоловіки єврея, араба та китайця. Чи завершиться ця низка поганих за думкою батьків весіль у родині Верней? Та нарешті молодша донька обирає у чоловіки католика, але наречений виявляється темношкірим. Батьки просто вибухають!

Весільний переполох

Романтична добра комедія з чудовим акторським дуетом у головних ролях - Дженніфер Лопес та Метью Мак-Конагей. Проте за сюжетом вони не пара, а наречений та професійний розпорядник весіль.

Весілля готується пишне з великою кількістю гостей. Проте хто буде на ньому у фаті - багата наречена Френ чи сама організаторка заходу Мері?

Чотири весілля та одні похорони

Така собі класична комедія про весілля, яка стала найкасовішим британським фільмом.

Глядачі відвідують не одне, а цілих чотири весілля, але одне з них зривається, а на іншому помирає гість. Відомі актори Г'ю Ґрант та Енді Макдавелл опиняються у дуже нетипових ситуаціях, які тільки но можуть статися на весіллі. Двічі відзначену “Оскаром” кінострічку можна переглядати знову і знову.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також