Скільки днів залишається Туринабол у крові?

962
0

Туринабол – популярний стероїдний засіб безпечного типу. Вже понад 50 років препарат на ринку і є затребуваним за рахунок ефективності та хорошої переносимості атлетами.

Він по праву вважається універсальним, адже підходить усім: досвідченим бодібілдерам, спортсменам-початківцям, жінкам і навіть підліткам. Купити оригінальний препарат від авторитетних виробників можна на сайті https://www.hulk.in.ua/c26-turinabol-/, тут представлені товари високої якості за доступною ціною. Але перед застосуванням важливо ознайомитися з інструкцією, адже прийом Туринаболу може спричинити заборону на участь у змаганнях.

Особливості Туринаболу

Застосування Туринаболу в бодібілдингу цілком виправдане, деякі атлети відзначають, він діє повільно, але результат закріплюється надовго. Це справді так, повний курс Туринаболу дає можливість набрати до 8 кг якісної м'язової маси з мінімальними ризиками для організму. При цьому тканини, що формуються, рівномірні і рельєфні, немає дискомфортних відчуттів і тяжкості.

Головна особливість стероїду полягає у його низькій схильності до ароматизації. Навіть тривалий прийом не викликає приросту естрогенів, тому гормональний фон залишається в нормі. Анаболік діє дбайливо, але ефективно. Неприємні побічні ефекти естрогенного типу виключаються. Повний курс гарантує такий результат:

  • приріст якісної м'язової маси від 4 до 8 кг;
  • гарне рельєфне тіло;
  • підвищення силових показників та витривалості;
  • покращення апетиту;
  • підвищення лібідо;
  • покращення структури м'язових тканин; регенерація пошкоджених на тренуваннях м'язів.

Туринабол також ефективний при сушінні, дбайливо виводить із організму зайвий жир і рідину. Підходить жінкам, допомагає покращити спортивні результати без побічних ефектів. Приймається соло або комплексно з іншими стероїдами.

Скільки днів Туринабол залишається у крові

Використання стероїдних препаратів викликає побоювання у професійних атлетів, які беруть участь в офіційних змаганнях. Наявність у крові вихідних стероїду Туринабол також розглядається як прийом допінгу, тому з допуском можуть виникнути проблеми. Саме тому багатьох цікавить, як довго препарат залишається в крові та коли безпечно робити аналіз.

Діюча речовина стероїду взаємодіє з рецепторами клітинного ядра. Він пов'язує специфічні білки та викликає анаболічний ефект. Посилення утворення білкової матриці провокує відкладення кальцію у кісткових тканинах. Внаслідок впливу відбувається затримка в організмі низки фосфатів, калію та азоту, амінокислоти розпадаються з меншою швидкістю.

Така формула засобу забезпечує високу ефективність. Первинне проходження не викликає ароматизації, продукти розпаду не затримуються у печінці. Через 2,5-3 години після прийому таблеток спостерігається максимальна концентрація компонента, що діє. Продукти розпаду виводяться із сечею через 32 години. Сліди прийому Туринаболу залишаються помітними протягом 250 днів. Тільки після закінчення цього терміну можна робити аналіз і бути впевненим у чистоті крові.

Кому варто відмовитися від прийому Туринаболу

Незважаючи на високу ефективність, стероїд Туринабол корисний далеко не всім. Приймати його краще в процесі підготовки до змагань, але не пізніше ніж за 7 місяців до орієнтовної дати здачі аналізів.

Також варто врахувати перелік протипоказань, вони вказані в інструкції. Жінки та підлітки п'ють Туринабол лише під контролем лікаря чи тренера.

Перед застосуванням обов'язково проконсультуйтесь з лікарем та ознайомтесь з інструкцією!
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також