Skoda та Mercedes залишились у закарпатських прикордонників через приховані цигарки (ФОТО)

11
5

Закарпатські прикордонники оприлюднили інформацію про одразу два випадки контрабанди на кордоні з Угорщиною.

У першому випадку, вранці в пункт пропуску «Вилок», на виїзд з України  прибув легковий автомобіль марки «Шкода» під керуванням нашого 18-річного співвітчизника.

Під час проведення поглибленого огляду прикордонники спільно з  фіскалами виявили 319 пачок сигарет різних марок. Українець спробував провезти контрабандне куриво, приховавши його у конструктивних особливостях транспортного засобу.  Сума оцінки вилучених сигарет склала майже 8 тисяч гривень. 

На правопорушника встановленим порядком складено протокол, а сам чоловік позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й свого авто.

Цієї ж ночі прикордонний наряд пункту пропуску «Тиса» виявив 210 пачок цигарок «Winstоn», прихованих від прикордонно-митного контролю у мікроавтобусі марки «Мерседес».

Наш співвітчизник намагався незаконно перемістити контрабандний тютюн у паливному баку автомобіля, за що поплатився транспортним засобом. Відповідно до чинного законодавства, мікроавтобус 2004 року та виявлені у ньому цигарки вилучено митницею та оцінено на загальну суму понад 330 тисяч гривень.

Нагадаємо, також, через КПП "Дякове" румун спробував провести авто "заправлене" цигарками.

Коментарі

М
мукачівцю

Не неси брєд! Мож подумати ож закарпатські бариги цигаретлики не возять.

М
Мукачівець

Тайбо ті бариги заперевальні думають, шо вони самі розумні... напрячуть, і нико не найде. Рівенські, Чернівецькі... Правду мають, шо їх шерстять! ;)

П
Папа

і куда ті усі конфісковані буси ідуть?

Г
гость

Нікуоли нерозумів як вони ті сигарети знаходять.... я скіки неїздив ніхто нічого непровіряв.... а якби я теж у бензобакові віз сигарки? як же вони це дізнаються.... гммм ))

П
Пітьо

Ага 210 пачок в бусі видять, а 9 тисяч в легковику то посліпли.

Читайте також