Skoda злетіла з дороги у подвір'я: подробиці моторошної ДТП на Мукачівщині (ВІДЕО)

23
12

Водій автомобіля, який злетів у двір будинку, знаходиться у важкому стані.

Раніше Mukachevo.net розповідало, про ДТП у селі Лалово, що на Мукачівщині, яке сталося сьогодні, 17 січня, близько 01:30 години.

Мукачівець на Skoda Fabia, невпорався з керуванням та влетів у бетонну огорожу, а після на подвір'я приватного будинку.

Як зазначає син жінки, на подвір'ї якої опинився водій, автівка мчала на значній швидкості і після зіткнення з його огорожею перелетів через дорогу.

Наразі відомо, що водій вийшов із коми але знаходиться у важкому стані.

У постраждалого водія діагностували важку політравму, внутрішньочерепну травму,внутрішній крововилив, перелом ребер.

Більше подробиць про ДТП у Лалові дивіться у відеосюжеті телеканалу Sirius.


Коментарі

ВП
Великим правдолюбам

Які ви туй усі розумні. Аш смішно читати. Кіби то каснулося каждого із вас, ви би так само бігали збирали бабосіки і глядали у чий жеб їх засунути, оби прикрити свою гузицю, а не чужу. І останньоє про шо би ви думали, то про чужі забори і чужих діти. Вас би інтересовало, якби лиш одмазати себе, ци свою дитину, кума, свата і так дальше. Такшо доста туй філософствувати, бо усі ми яннакі, і всі ми літаємо по новому путьови. Просто комусь везе, а комусь нєт.

К
Куруц

Круцан уже бігать ги тот шнирь та бабосіки збирать би ісязь ужерти з шнирями своїми

Б
Бррр

А тем временем реклама на нашем любимом сайте : Камера засняла, как девушка «изменила» парню с собакой

С
Сторонній

Шумахер виживе, бо так дав Бог, і дохторам дав свої діла у їх руки. Шок старої інтелігентної жінки, яка виховала власних чотирьох дуже достойних і багатьох чужих дітей, ліпше не переживати. Много з коментаторів закликавуть молитися за оздоровлення шофера. Молитися треба за вшитких нас. Молитися треба не лем товди, коли стаєся біда. P.S. З чисто людської точки зору: 1. Нєхер пити вать курити усяку нибрязь, оби пак других закликати молитися. 2.Оправдовувати п'яного-накуреного шумахера., котрий найшов другим і собі біду, годен лем иппен такий. 3. Гроші - смерть.

С
Совгавбиров

Та вто як у гутту треба было гнати обы через городину перелитіти ? У селови ни 50 км у час мож ити , не ?

*
***

К «Тотал». «Гівно» здесь ты. Читай внимательно. Я не единым словом не оправдываю поступок пострадавшего в своём комменте, а просто отмечаю, что все это читают его близкие. Не надо быть животными, и проявить хоть коплю сочувствия, если не к нему, то примером к его матери. Но быдло, везде быдло. Поэтому и дальше дискутировать на эту тему не собираюсь, тем более не с кем. Аривидерчи, плескайтесь дальше в своей желчи.

П
пішта

до "мукачівець"... добити тебе біко, а далети файту штотя справила...

Т
Тотал

До нижнього!Ти гівно етот твой человек мог би найти беду комуто другому, из за свей дурости!!Шумахер недоделаний! Якщо б дитина гралась у дворі??

*
***

Гниды - это те, кто пишет всякую гадость о человеке, который попал в беду. Какая вам всем здесь разница, что с ним будет. Почему просто нельзя промолчать. Так нет, надо нести всякую ахинею. Человек выжил и это главное. Иногда надо думать, что вы пишите. Ваши грязные комменты, читают родные и друзья этого человека.

К
Коник

Мукачiвець, нашо? Виживе, буде iнвалiдом, оставшiся роки буде мучитися i обдумовувати, куди хотiв устигнути.

М
мукачівець

добийте гниду...

Р
рем

там швидкість мала бути в районі 100 км год - і це на повороті.

Читайте також