Скоро на КПП "Ужгород" для автопересічки треба буде перетинати словацький кордон

12
17

Справа в тому, що тут планують здійснити повне розмежування зон в'їзду та виїзду з України, встановивши огорожу.

У Закарпатській митниці ДФС спеціально для Мукачево.Net повідомили, що проект реконструкції КПП передбачає встановлення відповідної огорожі від шлагбауму до шлагбауму.

«Поряд з цим, для забезпечення повернення транспортних засобів у зворотньому напрямку, вказану огорожу передбачається облаштувати воротами з санкціонованою системою доступу, в тому числі для повернення не пропущених через митний контроль транспортних засобів», - зазначено в офіційному листі установи.

Таким чином, звикла пересічка, яку здійснюють власники авто на словацьких номерах до кінця 2015 року буде неможливою. Для здійснення цієї маніпуляції водії змушені будуть кожного разу в’їжджати на територію Словаччини.

Мukachevo.net

Коментарі

Я
Ярослав

"Металолом з Європи": 10тирічна ауді А7 яка коштує стільки ж як металолом з Росії - 10тирічний ВАЗ чи 5тирічна Таврія.

Т
Тк

Знизити мито до розумних меж і взагалі закрити цю "лавочку". На машинах з іноземними номерами мають їздити, відповідно, тільки іноземці. Але тут є нюанс. Якщо буде занадто низьким мито, тут буде весь металолом з Європи. Десь орієнтовно має відповідати вартості самої машини.

Б
Блядство

Праві ті, шо кажуть про завищене мито. При тому, що в нас зарплати мені в рази, ми платимо за машини/мотоцикли більше, ніж європейці. Причому всякі поци, шо мають доступ до митників, заганяють собі машини без розмитнення, а прості люди мають їздити на корчах або грузнути в кредитах.

М
Михайло

До Кардан та тебе ніхто і не заставляє їздити з іноземними номерами ти краще і надалі катайся зі своєю добитою славутою з Українсьими номерами з вишиванкою на капоті та червоно чорним прапором на панельі ви хохли і так на більше не заслуговуєте

ДК
для Кардан

Завидуй мовчки.Не тобі рішати на яких номерах кому і де їздити.Ти живеш в однакових умовах з тима,хто так хоче жити і то вам любиться,бо вкалувати ти не будеш,добре тобі і так.

R
ri0

Їде BMW X5 вулицями "міста", словацькі (чи неважливо які, за рулем і так "Вася") номерні знаки, сигнали повороту не вмикає, бере на потрійний обгін по тій же вул. Духновича (в час пік), заїжає на перехрестя на червоний сигнал світлофору, розвертаючись на 180 градусів викидує через спущене скло баночку з під пива і повернувшись в центр паркується на тротуарі майже впритул до вітрини магазину. Як гадаєте, що він про вас всіх думав, думає і буде думати надалі? P.S. У випадку якщо думав, думає і чи буде думати взагалі?

ЭВ
это все путин придумал

путин х.........

К
карданови

та здойми послідні будігови та отдай жидні,ти сомаре зомбанутий.

U
Unnamed

11111+1, Михайло+1 Більше 20-ти років їздимо на жигулях. Просто для порівняння: http://avtobazar.infocar.ua/car/harkovskaya-oblast/harkov/vaz/2114/hatchback-2006-588243.html http://avtobazar.infocar.ua/car/harkovskaya-oblast/harkov/vaz/2114/hatchback-2006-588243.html ВАЗ 2114 з більшим пробігом та відсутнім комфортом (точніше помітно присутній дизкомфорт), з низькою безпекою (правду кажучи небезпечний, не тільки морально) дорожчий ніж BMW X5. Це що потрібно робити з законом та людьми, щоб вони все-таки купували ВАЗ? Хтось сильно зажрався і не помічає цього ... http://sweet.211.ru/images/news/94e11f9a116dee3791ee59d99adaa7911.jpg

К
Кардан

Цю бордель взагалі закрити треба, всі повинні жити в одинакових умовах. Пронаблюдайте як ця БИКОТА на словацьких номерах їздить. Розмитнюй і возися і не будь хитрожопим, державі зовнішні борги віддавати треба.

ДУ
до Українець

Наберися більше розума і будеш адекватно мислити.

Е
Еколог

як і обіцяли , все по новому )))

М
Михайло

Такі мита нема не ніде,у цівілізованих країнах мито складає 15 % від вартості вживаного авто!ЦЕ країна дебілізму Юколи вже розпадется чекаю не дочекаюся

M
Mi

Як мож за стару машину ціна якої 2000 євро, платити мито 186 000 грн.Спочатку обясніть мені дурному , а потом пишіть шо ош "розмитни і всі проблеми"

ДУ
До Українця

Якби було людське мито, а то настояще "на...лово" простих людей!!!

У
Українець

Розмитни авто і проблема сама пропаде

1
11111

Все для людей!!! Думали-думали як же ж то людям зробити краще - та й придумали. МОЛОДЦІ!!! Дай Вам Боже здоровя і довгих років життя для такої ПЛІДНОЇ і ЕФЕКТИВНОЇ праці!! Особливий привіт від водіїв на закордонних номерах - тепер треба вбити не півдня, а півтора. ВІВАТ!!!

Читайте також