Скоро не буде: Дорожники розповіли, коли візьмуться за дороги на Мукачівщині (ДОКУМЕНТ)

4
6

Цьогоріч, жителям сіл Залужжя, Макарьово та Барбово не варто очікувати на хоча б ямковий ремонт дорожнього покриття.

Хіба що, Служба автомобільних доріг Закарпаття отримає додакові асигнування з державного бюджету, чи залучення коштів місцевого бюджету органів самоврядування. 

Про це йдеться у відповіді САД у Закарпатській області на інформаційний запит-звернення редакції Mukachevo.net. 

Через відсутність потрібної суми коштів, дорожники проводять ремонт виключно на відрізках, узгоджених з Мукачівською РДА. Однак, автошлях Мукачево-Макарьово-Залужжя не внесений посадовцями РДА до переліку доріг, що потребують ремонту.

Не дивлячись на нарікання місцевих жителів про жахливий стан дороги, скоріш за все, цьогоріч цей відрізок не відремонтують.  

 Тим часом, курортна зона Мукачівщини досі відлякує бездоріжжям

Коментарі

А
Альша

Люди не будьме дурними баранами! Всюди мають робити шось якщо ми не мовчимо.

Я
Я

А шо з дорогою на Чинадієво???? Нею користуються жителі сіл Обава, Дубино, Чибин, Вільховиця, Лецовиця, Брестів, Бабичі, Бистриця плюс саме Чинадієво. А дороги нема....

7
77

Зашло платиме налоги??? Кому платиме??? В залужи з заправки куда йдуть налоги??? Швейная робить куда йдуть налоги??? Орендатори пользують землю (питьовки,балоги, й месні орендатори) куда йдуть налоги? Орендують макаріську барбівську ферму куда йдуть налоги? Є хоч й небагато але є магазини то куда йдуть налоги ?? Ліс почорному вирубали куда пішли налоги??? Орендують всі місцеві озера де розводять рибу й куда йдуть налоги? Нашто тоді нам тримати на шеі дармоідів???? Нашто нам таку сільраду аби лиш печатки била а в бовті кавиль пила??? Одумайтесь односельчани й вийдемо на мітинг проти сввавілля облавтодору !

Г
Гена

На Чинадьово путь файний, як скло. Гайдар молодець.??

А
Асфальт

Тут на трасу Мукачево Рогатин не хватає грошей, а ви про макарьово , кому та глуш треба... там хіба ями болотом можуть Заметати в дощ....

1
111

Не можуть все відразу відремонтувати. Чи як ви собі думаєте?

Читайте також