"Скоты верховные!": Ужгородці почали самі встановлювати дорожні знаки (ФОТО, ВІДЕО)

9
12

Незвичний дорожній знак пішохідного переходу зафіксував закарпастький журналіст Віталій Глагола.

За його словами такий кумедний знак був встановлений на вулиці Другетів.

"Отакий знак нещоднавно з'явився на вулиці Другетів в Ужгороді. Дійсно, ситуація із знаками у місті катастрофічна. Тому я погоджуюсь з автором. А ви?", - пише журналіст.

Коментарі

ЙП
Йончі Пончі

З чим погані справи, то це з розміткою, вона довго не тримається, треба або постійно оновлювати, або стійкішу фарбу, не знаю. Закордоном їдеш, навіть вночі вся розмітка чітка, а в нас хоч шо. Також знаки STOP варто дублювати чіткою стоп-лінією, де треба зупинятись, закордоном ще вимальовують величезний напис на дорозі STOP, це дуже однозначно. Так само зі стрілками руху на асфальті. В нас половина якщо не більше купила права не вивчаючи Правила дорожнього руху, така розмітка багатьом незнайкам пригодилася б.

ЙП
Йончі Пончі

На практиці водії більше звертають увагу на зебру, а не на знак пішохідного переходу. Тут принаймні зебра є. Звісно, знаки в таких місцях потрібні, це недогляд. З іншого боку як уже писали в Ужгороді на декотрі знаки ставлять підсвітку, як у Європі, це дуже добре. Розумію, що Глагола тяжіє до звучних журналістських фраз, але не думаю, що в Ужгороді ситуація зі знаками катастрофічна.

Д2
до 21:57

Нах май лехко казати . Уб"ясни його продажність дітваку . А може увін усього навсього пуднимать рейтинг колись інтересного сайту .

А
Андрій

Що то є таке руснак? Се так сим схибленим путін казав називатися, аби єпали туй мозги своїми збоченнями? Бо один такий уже здриснув чомусь якраз до путіна і утти гавкає, уже го СБУ шукає, якийсь лідер якоїсь "пудкарпатської русні" - чомусь ун тоже виявся повністю прорасєйський, а фактично, маріонетка кремля, як і в криму, в донецьку, в придністровї, а абхазії. Нам туй такого не треба, дрочити меш межи своїх двоголових когутів коло мумії у кремлі.

А
Андрій

Ти дебіле, то такий "український" президент як і ти, як і всі кучми, януковичі, азаврови, табачники, ложкіни, клімкіни і інші гройсмани-вальцмани. Можеш їм подяувати, до чого довели. Українська влада ще лиш буде, от тогди закукурікаєш, рашоарбайтер

А
Андрій

Нам туй не треба ніч, такой ніч абсолютно, рускага і рускаізичного, ніякого рашаміра, ніякого натяку на будь-що русоросо, у наших же інтересах. І таких нижніх марг голодранських тоже не треба, такі срані антидержавні антиукраїнські ідеї скоро уже будуть адекватно повноцінно прореаговані, сепаратизм свою оцінку найде, меш видіти.

ДН
до нижніх майданоскотів

ваше дома у львовах..а туй ви прийшлі уроди.вас ненавидять..і увидите,шо з вами зроблять,за се життя,шось те принесли

ВМ
Вишня марга

Мож подумати, знаки взагалі не ставлять, шо за агресія? Шановний нескот може й зебру намалював, підсвітку почав ставити над окремими знаками? Переборщив з істерикою.

А
Андрій

Се я туй у себе дома, і ми закарпатці по-росєянськи не кукурікаємо, як ти, падло сепарська, можеш здриснути запорєбрік, до своїх, псячоязиких

М
Місцевий

ти придурку,19:34, не позорь усіх закарпатців. Пишеш ги пяна марга. іди проспися. А на щот "рассейської" я підтримую Андрія. не треба нам руський "МИрррр"

А
Андрій

Шо там накалякано на мокшанському ізику, не розумію? Ці неадеквати на росєї живут, чи шо?

8
888

Я завжди був за легітимні владу ,але ця влада дуже випробовує терпіння..............

Читайте також