Скрипка та Подерв'янський на один вечір стали гуманістами (ФОТО)

19
0

Незважаючи на те, що минулий тиждень був заповнений тривожними переживаннями за долю українців в охопленому кровопролитними сутичками Єгипті, в України відбулося чимало цікавих заходів.

У Києві провели спільний творчий вечір відомий своїми епатажними  п'єсами з великою кількістю нецензурної лексики Лесь Подерв'янський і лідер групи "ВВ" Олег Скрипка. Творчий вечір називався "Гуманісти-2".

Крім імен самих артистів, на вечір заманювали гостей неординарні афіші. На них Скрипка та Подерв'янський приміряли на себе образи персонажів фрески "Афінська школа" Рафаеля. Подерв'янський "вбрався" в тогу Леонардо да Вінчі, який зображував на фресці Рафаеля Платона. Правда, Подерв'янський взяв у руки Playboy. Ну а "Арістотель" Скрипка на афіші мило базікає з платним, тримаючи в руках баян.

Сцена афіші відповідала. На задньому плані стояли масивні крісла, можна навіть сказати трони. Однак на цьому елементи давньогрецької атмосфери закінчувалися. На передньому плані стояв пафос кулемет "Максим".

Артисти по черзі співали й читали в залежності від спеціалізації. А ось в кінці вечора вони вирішили помінятися ролями. Скрипка зіграв примари батька Гамлета з однієї з найбільш популярних з великою кількістю матів п'єс Подерв'янського. Спочатку він відчував себе не в своїй тарілці, але вже через кілька реплік втягнувся і почав натхненно декламувати примари.

Ну, а далі пішла анархія: Скрипка повернувся до звичного способу і застрибав по сцені з баяном, а Подерв'янський порвав на собі тільняшку і почав танцювати. У відповідь на подвиг Скрипки, Подерв'янському довелося заспівати. Щоправда, це йому вдалося гірше, ніж Скрипці примара батька Гамлета.

Проте минулого тижня українцям довелося взяти участь і у вельми серйозних подіях. Один вечір Львів не потребував електричному освітленні. Місто висвітлили сотні смолоскипів студентів, які вийшли на ходу, присвячену пам'яті героїв Крут. З палаючими смолоскипами учасники акції пройшлися до пам'ятника Степану Бандері, де провели віче.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також