"Слава Україні!" - масовий флешмоб у вишиванках відбувся у центрі Берегова (ФОТО)

23
21

Студенти медичного коледжу, кожен з яких був одягнутий у вишиванку, разом зі своїми викладачами, організували у центрі міста флешмоб. Музичним супроводом до нього став віночок українських пісень про вишиванку.

Окрім того, мешканці міста мали нагоду отримати у подарунок маленькі вишиті обереги, як символ свята. Розмаїття вишиванок - українських, угорських, молодість і краса, щирість і позитив - саме такі гасла намагалися подарувати студентам мешканцям міста.

Центром міста лунало гасло "Слава Україні!", молодь співала та танцювала під пісні українських виконавців. Відрадно було спостерігати за тим, як аплодували люди і потихеньку, потрохи підспівували разом з ними.

До слова, аналогічний флешмоб влаштували й в Мукачеві, щоправда не в центрі, а у різних закладах міста, де мукачівці прийшли чи то на навчання, чи то на роботу у вишиванках.

Коментарі

СУ
Слава Україні!

І все-таки - "Слава Україні!"Українська вишита сорочка та народний одяг в цілому – є яскравим та самобутнім явищем культури, яке розвивалось та удосконалювалось протягом багатьох століть. Сорочку берегли як зіницю ока, адже це була не просто річ, а деяким, навіть магічним та містичним предметом, оберегом, який захищав людину від біди та негараздів.

ДІ
до івана болвана

одінь одінь,лем уже повний дресс код оби бов,каструльку на голову тоже одінь..оби тя з космоса не облучало..бо туй ватники усі,пару вас лем зомбаків уже ся лишило.

В
Ваня

Скільки сичання на одну просту вишиванку, якщо вона так діє на "закарпатську вату", може кожен день одягати, щоб скоріше країна стала нормальною. Діти на відміну від вас постаралися і вони щасливі і люди коло них.Своє г...треба тримати при собі щоб не воняло.

4
4444

Скоро майдануті введуть свяио шароварів.

С
Свуйому

Є один нюанс. При Союзі піонери 19 травня могли відвідувати БЕЗПЛАТНО кінотеатри, виставки, дитячі парки з качелями і атракціонами, малу залізницю в Ужгороді і т. д....

УЙ
Уйко Йван

Мы все тяжело больны, мы все сошли с ума! Безумие единиц исключение, безумие масс народов - правило!

Л
Людина

Я не розумію, чого ви таке пишите, вот чесно, Діти з великої літери стараються , підтримують якось, а ви сидете дома і тільки це обговорюєте та майте якусь совість, будьте людьми !!!!!Якщо ви маєте якість такого типу думки , то лутше залишайте їх при собі!!! Ні один коледж не робить такого, як робить цей!! Просто завідувати треба тихенько!!!І ці діти просто МОЛОДЦІ!!!!

LA
law and order * *

Цікаво, а що за патріотт на фото №5 ?

LA
law and order * *

Шановні модератори. А чого Ви мій коментар сьогоднішній видалили ? Не було флуду ? Все по суті. Питання : чому ?

В
варош

дивіться як вата на українську вишиванку у коментах понабігла - що не спиться, сараки?

ДВ
для вишиванки

В сорочці генетичний код?! Чудо заперевальне,провірь мізки..

В
вишиванка

Чому так зневажливо про вишиванку! Адже у вишиванці - наш генетичний код, якого немає жодна нація світу. Тому не розкидуйтеся жовчю, космополіти

ДМ
До медколеджа.

Берегівське медучилище моголо би деколи проводити флешмоби на медичну тематику. все чути - то літерарурні зустрічі, то пасхальні, то ще якісь,все це добре, але ніби це не медичний заклад. Майбутні медики - покажіть місту чому вас вчать.

5
55

но шо,докі модера нема,та туй є правда,як вас вишиванчастих на Закарпатті любляTь..рагулі ..ни одного комента за

С
Свуй

Сятоє місто пустоє быти не годно! 19.05 фурт быв динь піонеріі у "клятих комуняк". Товгды діти заставляли у челленых машликах іти на демонштрациі і тым ся гордити. Типир ушитко тото саме, ище у тот самый динь! лем місто машликув китайські кошулі(сорочкы), а місто демонштрациі флешмоб. Іронія у тум, што сися команістична лупина у сюй дурнуй державі ся зве "декомунізаційов"! У вшиткых європейськых народув ( а ище у дуже многых не європейськых) сут ушивані сорочкы, а ворох дебілув у "вишиванках" лем у єднуй - май завсталуй і май біднуй!

Ф
флешмоб

ДА, на се вас є,патріоти ,і чому, ви радуетесь, в країні жопа,треба гнати теперішню власть, а вони місто того поодівали вишиванки,про які 20 років до цього і не знали,во тупий народ!!!!!

ПЩ
Патріот, щирий

В свій час з української мови я обласні олімпіади вигравав, а що таке ФЛЕШМОБ до цього часу не знаю. Ні в довідниках, ні в творах Шевченка чи Франка такого слова не знаходжу. До-українізували сі?

4
455

Совсем с ума сошли. Это не есть нормально...

:
:)

Таке враження,що над Украіною проводять якийсь психіатричний експеримент.

Р
рок

Маскарадный психоз-диагноз.

С
Светлана

учитывая,что мне 13 лет - я результатом довольна))

Читайте також