Слідчі чекають на покази власника Porsche Cayenne, на якому свалявчанка здійснила ДТП (ВІДЕО)

14
8

У поліції кажуть, люксова автівка належить мешканцю Тячівщини. Правоохоронці з ним ще не спілкувались, чекаючи, що на прохання поліції він з'явиться добровільно.

— Наразі він ще до поліції не звернувся, тому ми чекаємо поки він звернеться, для того аби встановити всі обставини передачі ним авто у користування даної громадянки та причини того, чому він це зробив, - зазначила Інеса Манзулич-Іванова, спеціаліст відділу комунікації ГУ національної поліції Закарпаття.

А от постраждалий в аварії 32-річний Олександр Костюк вийшов з коми, але його ввели у медикаментозний сон. Вже четверту добу він у реанімаційному відділенні Ужгородської клінічної міської лікарні.

Досі медики ніяких прогнозів не дають, а у палату на кілька хвилин пускають лише дружину. Сьогодні мають провести ще одну операцію.

Нагадаємо, 20-річну свалявчанку, яка скоїла ДТП в Ужгороді, взяли під варту без визначення застави.

Більше у сюжеті телеканалу Sirius:



Коментарі

L
Loci

Йовжіку, жертв не буде. Зеля вповів, ош то були фіглі. Буде лем жертвоподношеніє.

КЙ
кочало йовжі йовжійович

Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом, — тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. нащо чекаут? най му вишлют квітанцію на 30 неоподаткованих мінімумів. а наруд требує жертв. не чудно. бо уто переважно лекторат зеленого

М
Мукачево

А причому тут власник? Може він продав машину, або дав покататися звідки він знає є права чи нема. Треба може давати запрос в гаї? Сам хто сідає за кермо має башков думати

Ш
Шоні

Та не його вони чекають, а хабар від нього, бо за передачу авто людині без прав на керування теж відповідальність. А в чьому віпадку може бути і кримінальна. Будьте впевнені що власник авто давно вже за кордоном.

Ш
шшш

а што чекавуть чого власника не дали у розшук

Ю
ю

але май засмучує то, шо безпекарі дорожного руху після сього пройшлися тов улицьов (самі, навірно, дись на Мадагаскарі живуть і нич нми віділи, шо ргозмітка ся вапном робить), і , о чудо, увіділи, шо там ниє "горизонтальної розмітки", треба дерева обрізати і знак 40 повісити...Мош подумати, шо то зайцевих зупинить... Най би Бог дав чим поскорше чоловікови вийти з того! Держіться!!! PS, відівим раз, як щи єден шумахер, але уже на другому повороті тої же улици, після дождя улитів з дороги....Шо робити, природній відбір має тепер такий вигляд...

ТС
Тот самий

Тільки помилок у тексті що то капець...

Б
Бабай

Чекають вони. То просто сміх. Може хай прості люди ловлять і приведуть ім цього олігарха тячувського?

Читайте також