Слідом за Мукачівською РДА "смотрящий" з'явився і в Міжгірській РДА

6
8

Мова йде про екс-очільника району, який працював за часів Януковича, і є людиною з оточення скандального нардепа Михайла Ланя.

- Поки голова Міжгірської РДА Василь Худинець перебуває в поїздці до Чехії, в РДА проходять дивні процеси) в робочому кабінет голови РДА проводять передвиборчу нараду під керівництвом екс - голови РДА Василя Щура, який вірно служив Януковичу і ПР тому є люстрований, за участі керівника штабу БПП(майже перший заступник голови РДА) Іван Кость, керівника районної радикальної партії Ляшка Іван Субота, керівника апарату РДА та керівники кількох інших підрозділів, які мають досвід тиску на виборців на виборах 2012 року! Питання до Геннадія Москаля чи вважаєте нормальною дану ситуацію з точки зору не виборів, а державної служби? Питання до Юрій Чижмарь і Богдан Кинів РПЛ в опозиції до Президента чи підтримує його? Питання до Валерій Пацкан Андрія Риби так ви проти поплічників Януковича, чи все таки опирається на них? - інформує Андрій Шекета, який очолював Міжгірську РДА після Євромайдану та обирався депутатом облради.

Нагадаємо, що схожа ситуація склалася в Мукачівській РДА, де "рулить" не голова РДА Гайдай, а очільник Народного фронту Мукачівщини Василь Пашкуляк, який є наближеним до нардепа Михайла Ланя.

Слід додати, що протягом останніх 2-3 тижнів у політикумі Закарпаття активно обговорюють союз Блоку Петра Порошенка з екс-регіоналами, зокрема оточенням Михайла Ланя.

Mukachevo.net

Коментарі

ПП
Продажному псові

Ти нич не роби лиш 100-ту частину зроби того доброго для народу що зробив щур та в історію попадеш! А доти не розкривай писляк ни за себе не за нероба і хронічного алкоголіка шекету! А балатуйся на мера із щурьом та подивиш чи хоть 2 проценти набереш!!!!!!!!

МВ
Михало Васильович

Шекета самий толковий керівник був у районі після Романа. Католику, чому в твого поважного Щуря клікуха "деревляний"? Та й де ти відів оби щурь щось робив? Я скільки не йду по Міжгір"ю, особливо перед виборами, то щурь вічно руками розмахує а хлопці роблять. А коли ся з ним порівняю, то кланяємися так низько, що обзираюся чи не коло мене священника ниє. Ай бо то лиш перед виборами бо дале занятий крадіжками землі, хащі і т.д.

К
Католик

Шекета самий пустий із усіх голів адміністрацій які були у міжгірському районі! За свого керування і палець у палець не вдарив для району! Лиш вихвалявся який він розумний! Народу не такі піжони треба а роботяги як щур який дійсно щось робить позитивно і що саме головне що щуря у районі поважають !!! Щоб ці девочки ( шекети) не говорили!

МВ
Михало Васильович

Богдай вас чорт забрав,щурячі прихвосні. Так там був і Сморчков із Партії регіонів. Маскалю, ти кому служиш? Ти не міг у людей зазвідати кого класти на голову Міжгірської РДА? Чи в нас мало людей котрі були на МАЙДАНІ? Чи тобі тобі ріжкатий мозги забрав на старості? А міжгірець то один із сосальників деревляного Щуря.

М
Міжгірець

Сись набігльований шекета ліпше би писок закрив ! Бо нич в районі не зробив за свого кирування лиш гіньбував та жер ! А щурьови він і в слідо не може стати бо чоловіка видко по роботі! І щурь людяний чоловік !

В
Верховинець

Василь Худинець є корєшом Дербака Миколи (директор парку Синевир - екс СДПУо-шник та чинний регіоналівець) та ставлеником Аржевітіна. Щур ще та криса, вірніше хамелеон: в якій партії він лише не був, але тільки у правлячих. А ще він великий друг Лунтіка. Тому нічого не змінилося, банда залишилась на місці, перебілили фасад та і все. Робіть висновки...

В
вр

та перестаньте смішити людей смотрящі парашники шнирі яка різниця на даний момент люди саме із таких послужним списком у містах відділених керують керували і будуть керувати поки ми не станемо розумнішшими

ПБ
Пітьо бачі

Порошенко москаль ланьо ---- влада і бандити разом. Хай народ думає за што головувати і кого.

Читайте також