Слідом за Мургою: На Закарпатті продовжують очищення від "лісової мафії"

30
11

Повідомляється про звільнення з посади директора ДП "Ужгородське ЛГ" Василя Кия.

Відповідне розпорядження у соціальний мережі "Фейсбку" опублікував депутат Рахівської районної ради Микола Кокіш-Мельник. Щоправда Василь Кий, який тісно товаришував із нещодавно звільненим Валерієм Мургою, був звільнений з 10 лютого у зв’язку із закінченням терміну дії контракту.



Голова Державного агентства лісових ресурсів України Андрій Заблоцький перед звільненням Валерія Мурги анонсував "велику чистку" на Закарпатті у лісовій галузі.

Коментарі

Б
берегівець

Цікаво,а чому продовжує"чудити"в берегові Богданчик,любимчикМурги,бо май щедро му заносив. повирізав довколаувесь ліс діловий під ширмою санітарки,уже добрався і до іршавщини, недавно Ігор Ремецький показав,яку пустиню лишив у Хмільнику!А може уже і нові керівники у долі!

А
Альо

Чому цю худобу не судять і не відправляють на зону, а тільки звільняють? Зеля, де посадки?

ВЛ
Васька Лісокрадинець

Не кивайте моїх начальників - они усі май чисні і ми лем санітарні рубки проводиме. А то што вшиткі гори голі - тать то уночи запереальники до нас їздять хащу красти!

P
pikuj

Krastu krastu a dali maksumum sho zrobljat to zvilnjat? Cikavo a shcho zalusutsja nashchadkam? Daleko zajdemo!!!

І
Ііі

Анталовського здойміть!!! То главний бандюк!!!!!!

ЧД
Чак до редакції

За такі статейки за кордоном ВАС бидляків вже би давно через суд засудили за безпідставний наклеп на людину та за дискредитацію його імені перед суспільством. и гниди на замовлення свого Балоги займаєтеся зганьбленням нормальних людей. Те що людина припинила свою трудову діяльність по завершенню контракту НЕ ДАЄ ВАМ паскудам вішати ярлики на нього "продовжують очищення від "лісової мафії". Ви чого берете на себе право суду визнавати особу винною??? Балогівські ви членососи.

І
Історик

Та Кий нормальний мужик, його не за кражі звільнили, а за то що контракт закінчився.

АА
Андрій Анатолійович

Так закінчився ж контракт - не за крадіжки ж звільнили. Я щось не бачив якихось серйозних документів про якісь масові порушення в лісовій галузі Закарпаття, хоча вони, без сумніву, є! А звільняють досить часто під надуманими причинами і щоб розчистити місця під "своїх". Ну а зі своїх знімуть стрижку за призначення. Так діяла стара влада, і починає діяти нова.

І
Іван

АНТАЛОВСЬКОГО ПОСАДІТЬ УЖЕ, ВСІ ОЧИ ЗАКРИВАЮТЬ НА ТО ШО ВІН РОБИТЬ

Я
Я

Мукачивський держлисгосп тай мафия точно коли там хоть когось звильнять!!!!! НИГДА!!!!

Л
лісовик

Ід..ти,не звільняти треба,а сажати в тюрьму з повною конфіскацією!!!

Читайте також