Слідом за назвою ФК "Закарпаття" змінив і форму (ФОТО)

22
2

У середу уболівальникам та журналістам краю гравці «Говерли-Закарпаття» на ужгородському стадіоні «Авангард» презентували нову форму.

 

Біла майка з емблемою «Говерла»  на лівій стороні, такого ж кольору шорти та гетри  - ось такими є нові кольори нашої команди. Окрім цього, у команди є ще два комплекти гостьової форми – синій і помаранчевий. Слід відмітити, що на початку цього сезону був змінений і спортивний партнер клубу, замість італійської марки "Lotto", ним став всесвітньо відомий німецький бренд "Adidas".
 
Після представлення форми, фотографування, мас-медійники мали можливість поспілкуватися з гравцями, тренерами та керівниками футбольного клубу. А далі знову прийшли звичні будні – тренування.
 
Cьогодні увечері команда візьме курс на Вінницю, де в суботу  зіграє матч 5-го туру проти місцевої «Ниви». Окрім травмованих Сергія Бойка, який проходить курс реабілітації після операції на коліні та Александара Трішовіча (відправився на лікування до рідної Сербії) всі інші готові до бою.
 
Нагадаємо, що в нинішньому чемпіонаті досі тільки «Говерла-Закарпаття» залишається єдиною командою, яка не пропускала м'ячів у свої ворота. З урахуванням минулого сезону, суха серія матчів ужгородського клубу складає 450 хвилин.
 
До відома вболівальників, вдома ужгородці гратимуть 17 серпня у матчі другого попереднього етапу Кубка України проти харківського «Геліоса». Початок гри о 16.30.
 
А в чемпіонаті, у рамках 6-го туру 21 серпня, у неділю закарпатці прийматимуть армянський «Титан». Початок матчу о 17.00.
 

Коментарі

U
UzPro

Vadym +1,цікаво також буде подивитись на помаранчеву форму [URL=http://smajliki.ru/smilie-92485863.html][IMG]http://s.rimg.info/2d6897f311a42c5ce3edea92ee3fee30.gif[/IMG][/URL]

V
Vadym

davno pora, bo ta zhovta, jak po-meni, nijaka bula...

Читайте також