Слідство ведуть екстрасенси: Голоси наказують мукачівці вбити своїх дітей (ВІДЕО)

45
25

Підприємцю Оксані Товт з Мукачева 41 рік, жінка керує невеличким рестораном домашньої кухні. Має 3-х дітей та навіть онука. Вона завжди була зразковою господинею та доброю матір'ю. Останнім часом рідні стали не на жарт її боятись.

— То як у фільмі жахів, вона починає падати, кричить, не своїм голосом, - розповідає донька жінки Олександра Фелдій.

Все почалося ще 11 років тому, жінці стали чутись сторонні голоси. Вона втратила свідомість, а коли отямилась кинулась по лікарнях. Аналізи, МРТ нічого не показали, лікарі кажуть здорова.

Лікарі порадили звернутись до цілительок, але вона до них не пішла, звернулась до церкви. Жінка об їздила всі церкви області.

10 років Оксана мучилась від цих дивних станів. Вони ставались все частіше, а цього року сталось таке, що змусило жінку звернутись до екстрасенсів. Під час чергового нападу, вона накинулась на рідних синів та онука.

— Голос мені наказує, або відрубати голову, або витягнути серце., Богданчику або Стьопці. Я боюся, щоб не зробила щось із ними, - розповідає Оксана.

Екстрасенси вирушили до Мукачева. Щойно вони наблизились до Оксани, нечисть яка у ній жила прокинулась.

Що це було та чи справились екстрасенси дивіться на відео нижче:



Коментарі

П
Православний

До мукачівця,зачепив навіть не “я”,а популяризація нечисті. Як Православний я мушу підказати людям,щоб не йшли по гріховному шляху! До речі,помолитися і тобі не похибить.А я спокійний,не переживай! Українець,всіх не треба під одну гребінку!Я дивився,пару передач,всеього пару,щоб знати,як антихристи маніпулюють людьми.Далі лише підсказую людям,що собою представляють оці “екстрасенси” із продажним шоу бізнесом!

У
Українець

каждий із вас пише шо то бред або каждий з вас тот бред позерав. Р.S.На таких л.......в тот бред розщитаний.

М
мукачівець

До "ПРАВОСЛАВНИЙ".А тебе "Я" конкретно зачепило раз ти так реагуеш.Іди ся помоли та й успокой.

П
Православний

До “я”.Вижу вам вже і співчувати пізно! Лікарі мають своє слово сказати,а якщо і там пізно,то вперед до “екстрасенсів”,вони точно найдуть щось у вас,що існує!

Б
Блюк

А нашо цю ДЕБІLОТУ вказують???? Най іде завадиться дурноє чибря.

Й
Йовжі

20 сторічча FOX Закарпатьськое кіно, чим они гасяться шо такое веселять...

Ч
читач

Дааааааа!!!1 Оксана Товт заслужила за таку гру Оскара, ще й дуже великий приз.....

Я
я

До православного.Поспівчувай собі.То ти за себе написав шо тобі смішно.чи то на злодію шапка горить.Ти не случайно не та людина про яку написано було мною.

Q
qwerty

Цікаво на якій вулиці ці люди живуть? і чи підтвердили сосіди то що показано

П
Православний

До “я”,а я знаю таких,що ходять по місту і все сміються,щось то існує,що їм смішно! Ви ще все вірите у те шарлатанство і кіношні казки!?Якщо так, тоді я вам співчуваю!

Я
я

знаю таких шо не вірять і мораль читають шо гріх робити і самі ж захищаються оберігами всякими і ходять і роблять біду людям.значить висновок- шось то існує якшо бояться .

О
Ольга

Дебили настоящи!!!!!и та жинка и ти екстрасенси

В
вася

Идущие к черту послушайте в начале что говорит ведущий что смотрят и верят в это селюки !! вот такие люди и вибирают для нас юлию порошенко. больше смотрите телевизор больше рагули Вот так должна выглядеть настоящая журналистика ! У каналов которые этих шаромыг продвигают отобрать лицензии

М
мукачівець

Справжні екстрасенси гроші за допомогу не беруть!

ЕП
Екстрасенс ПРО

Дурні люди хто в таке вірить!

М
максим

ссылка на фильм на ютуб https://www.youtube.com/watch?v=rUyx8Fa_kpo

М
максим

да «Идущие к чорту» очень класнный документальный фильм я сам вчера посмотрел . гарантирую будет очень интересно. для тех кто верит во всяких там магов и екстрасенсов. а и ещё цитата из статьи Лікарі порадили звернутись до цілительок, але вона до них не пішла, звернулась до церкви))

Е
Екстрасенс.

Посок тів жоні набити треба, бо ся успокоїла!! Подивіться фільм про сю битву екстрасенсів «Идущие к чорту», і очі вам откриються!!!

Т
Троцкій

Сатанізм теж релігія. У нас плюралізм, як казав міша горбачов.

9
911

Кто то верит в эту чепуху?

І
Ітак

Слухайте, ну це вже зовсім на ідіотів розраховано! Вам писати немає про що? Пропагуєте усяких "екстрасенсів", "ясновидящих" та гадалок. Вас за таке до кримінальної відповідальності треба притягнути за статтею 190 КК У "Шахрайство". Якщо жінка дійсно "чує голоси", таке буває на жаль, то їй потрібно звернутися до психіатра, а не до тих шарлатанів.

1
123

Знакома історія за наследство.Бідні люди шо таке пережили.Знаю таких людей -мама з донькою в церкву ідуть кожноі неділі а потім дохлу худобу робичам підкидували і так ворожками вирішують своі проблеми.Но всім хто робить колись ся мае вернути. А з виду нормальні і порядні виглядають.На заметку - живуть біля 3-го училища і бізнес там свій мають.

П
Правдоруб

Дивуюсь так званій інформаційній "політиці" української влади!!! Дожилися до того, що нам пропагандують із зомбоящика - ШАХРАЇВ та ІДІОТІВ!!! Ви що людей взагалі за бидло тримаєте??? Краще би це були передачі на релігійну тему, а не пропаганда САТАНИЗМУ та ОБМАНУ, маніпуляції людьми!!! Людьська мораль против всього цього мудизму, а ви навпаки розповсюджуєте це скотство.

П
Православний

Прапаганда сатанізму.Плюс маніпуляції шоубізнесу. Моралі ніякої,людяності ніякої,лише гроші. Люди не ведіться на цю нечисть!

М
мукачівець

яким лем гавном не забивають людям голови..дайте мені на півгодини ту "одержиму" я її улічу раз два,ухряскаю у тот писок вонячий та пройде її нараз ушитка мура

Читайте також