Сліпе правосуддя: Ужгородський суддя-п'яниця Ротмістренко уникнув штрафу і далі їздитиме на авто

11
12

Вчора у мукачівському суді відбулось чергове засідання по справі судді-п'яниці Ротмістренка, якого зловили патрульні біля Мукачева. Порушник "традиційно" в суд звісно не з'явився.

Як розповідає громадський активіст Віталій Грегор, до суду із Мукачівсьої ЦРЛ надійшла відповідь на запит суду із актом обстеження стану сп'яніння Михайла Ротмістренка.

Однак, його представник Олександр Ланьо, ознайомившись з актом, зауважив, що в нього є сумніви щодо його дійсності акту, оскільки в ньому не зазначені відомості про технічний прилад яким проводилося визначення стану спяніння.

Через це суд ухвалив звернутися із додатковим запитом до Мукачівсьої ЦРЛ щодо витребування вищезазначених документів у разі їх наявності, і оголосив перерву до 16:30.

— Всі запитувані документи до суду надійшли. Однак через перебування мукачівського судді Носова в нарадчій кімнаті по іншій справі, засідання не відбулося. Відтак, про дату наступного засідання стане відомо за декілька днів - після оголошення суддею рішення по іншій справі, — розповідає пан Віталій на свторінці у Фейсбук.

Виходить, через застарілість справи Ротмістренко таки уникнув штрафу і далі їздитиме на авто.

— На наступному засіданні Мукачівською Фемідою буде вирішуватись лише питання наявності вини Ротмістренка, але позбавлений права керування і сплачувати штраф він вже не буде. Оскільки, згідно морально застарілих норм КУпАП, сьогодні закінчився 3-х місячний термін розгляду даної справи і на суддю-порушника не можна вже накласти адміністративного стягнення. Ось вам мораль, законослухняність і порядність у виконанні закарпатської Феміди і його "найяскравішого" представника М.Ротмістренка.., -— додає Віталій Грегор.

Однак, є ще шанс Вищій раді правосуддя притягнути до відповідальності Ротмістренка за істотний дисциплінарний проступок у виді неналежної поведінки як судді, зневажливого ставлення до законів України, неповагу до інших суддів, де він жодного разу не з'явився, тощо.. Наслідками вже їх рішення мало б стати звільнення судді-п'яниці із лав правосуддя..

Сама ж резонансна подія щодо керування ужгородським суддею в нетверезому стані незадекларованим позашляховиком марки BMW X5 відбулася 17 серпня цього року при в'їзді в Мукачево.

Згодом, відмовившись від проходження освідчення на місці, в Мукачівській ЦРЛ було виявлено в крові Ротмістренка 2,4 проміле алкоголю.

Коментарі

Д
до

прокурори хабарники гірші за суддів

І
Іван

Патрульні ведуть себе як у совкові часи вели себе прокурори, намагаючись впливати на необхідні їм рішення!

С
сільхоз

точно так сись алкаш кончений ротмістренко так точно і алкашка вбивця балажка дочка, мати якої стара злодійка балажка надька, яка уже три роки платить суддям прокурорам слідчим адвокатам(уже одного циганкова затримали).се які мільйони треба мати штоб таких адвокатів перевертнів оплачувати. усі сисі судді співучасники цих злочинців-вбивць!

ДС
до СБУ

продажні чиновники прокурори і судді....... сбу в долі люди наведіть порядок

РК
Ротмістр Коко

Вибачте мені люди добрі! Я більше не буду бикувати пяним на вулицях, це була моя помилка. Я свою вину визнаю повністю. Я добровільно вирішив лікуватися від алкогольної залежності. Я не пяниця, я хвора людина на алкоголізм. За хворобу не судять.

К
Коп

Де влада??? Де Андрій Балога , де боротьба з корупцією? Молодий мер, нові депутати. Нова влада. А все так як і було. Парк, п'янки ,празники, і т д От і зміни.

В
вiталька

Бгггггг, юййй.... Дійсно, "Рафік ніучом нівінават" і "єта общество -апасно для Рафіка. і патаму мі отправілі Рафіка в Лас-Вегас за 115 миллиардов с бюджета..". А ось мені цікаво, а чи подасть "Рафік" зустрічний позов на поліцейських за "образу честі і гідності" і скільки грн. йому виплатить бюджет коли він виграє суд ?

В
василь

Воб чому ніхто не блокує суд? і не пікетує? границю перекривають а тут нікому

П
п"яницям

Ймити, накопати ниже пояса ззаду сього п"яницю та й пес з ним. Суддьом п"яницьом він уже упстане навхтема.

ГК
Город которого нет

Ну кто б сомневался...потом удивляютя что Европа без виз не дает.Да такой коррумпированной страны нигде вмире нет..а нам как лохам будут втирать про какой то ШАТУН...потом про КОТ БАЮН..главное промывать мозги и тихо воровать грабить..

Ю
Юрий

Позор продажным судьям.

СК
Степан Крук

Булгаков в своєму шидеврі "Майстер і Маргарита" запевняє, що рукописи не горять. Але про суддівські автомобілі там нічого не сказано...

Читайте також