Словаччина частково обмежила оформлення та пропуск на КПП "Ужгород-Вишнє Нємецьке"

9
5

З 14 до 23 грудня словацька сторона частково обмежила оформлення та пропуск пасажирського транспорту у пункті пропуску «Ужгород-Вишнє Нємецьке». Обмеження викликане ремонтними роботами, зокрема з відновлення та обслуговування нахилу.

Рекомендуємо подорожуючим на легковому автотранспорті обрати найближчий прикордонний пункт пропуску: «Малий Березний – Убля». Цей пункт пропуску працює у цілодобовому режимі.

Ті, хто прямує до Словацької республіки також можуть з 08:00 по 20:00 скористатись прикордонним переходом «Малі Сельменці – Велке Слеменце».

Крім того, можна потрапити до Словаччини, скориставшись залізничним переходом «Чоп – Чієрна над Тісоу» – у відповідності до графіку руху поїздів, про це повідомляє відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Коментарі

ДМ
до мукачеве (2)

Розумієте, діло втому хто народився в Мукачеві той каже Мукачево. Я наприклад з Ужгорода і всіх кого знаю теж кажуть Мукачево. Заперевальники кажуть Мукачеве... більшість приїжджі кажуть Мукачеве. Можна сказати що тепер легко сказати хто з Закарпаття) Якщо для вас не Мукачево, а Мукачеве то є три пояснення цьому: 1. Ви тупо заперевальник (або батьки заперевальники) 2. Вас усиновили, ви родом за перевалля 3. Ви консерватор, аля плачете за СеСеСеРе і за батюшкою Леніном.

ДC
до czech

Що тут не зрозуміло?:) Частково означає не на всі 100% тобто можете проїхати кордон від 30 хвилин до 10 годин все зависить скільки буде машин в черзі.

ДМ
до мукачеве

да ты хоть х.й соси каждые 10 минут....а для мукачевцев Мукачево- это Мукачево.

М
мукачеве

Для мене мукачеве

C
czech

що означає " частково обмежила оформлення та пропуск пасажирського транспорту"? можна в ці дні буде проїхати в даному пункті пропуску чи ні? дякую.

Читайте також