Словаччина не дискримінуватиме мігрантів-мусульман

20
5

У Міністерстві ВС Словаччини наголосили: попри те, що мусульманам може бути складно стати частиною переважно католицького суспільства, Словаччина буде приймати шукачів притулку із цим віросповіданням.

Як повідомляє агенція dpa, таку відповідь було отримано її на запит до Міністерства внутрішніх справ країни.

Зазначається: у відповіді йдеться про те, що країна "надає перевагу" мігрантам-християнам, проте водночас не буде відмовляти у притулку мусульманам, що прибувають до країни.

Рада Європи звинуватила Словаччину у "дискримінації і ксенофобії" після того, як представник Міністерства внутрішніх справ країни Іван Метик заявив, що Словаччина прийматиме лише мігрантів-християн. Він також зазначав, що позаяк у країні немає мечетей, мусульманам буде складно інтегруватися у суспільство.

Коментарі

Л
Леня

Це спланована політика глобалістів - знищити білу расу. "Погугліть" на тему: "Погибайте арийские гои, рогатый скот!"

В
висновок

но неборе, Європа з чорними тепер лиш пожинає плоди своїх дій. Нашо треба було біду робити на півночі Африки? Жили собі там люди і Європу їм не треба було... Нет, прийшли революцій наробили, хижі попалили, вшитко стрепали... А пак кажуть чорні ідуть, што робити? )) Європа ладіться скоро і ми прийдеме, голодні, голі і босі... І дуже злі.

8
88

знищувати на морі ту мразь!!!!

О
Олег

З такою політикю Європі прийде скоро кінець....

М
муслим

Незабаром у всіх мечетях Словацько-арабського королівства... Поодинокі християнські общини вимагають свого права відвідувати залишки католицьких храмів, як священних місць... і так далі.

Читайте також