Словаків, які воюють в ДНР на боці сепаратистів, можуть засудити на 8 років позбавлення волі

4
7

Відповідні поправки до Кримінального кодексу підготували у Мінюстиції Словаччини.

Згідно проекту змін, громадяни Словаччини, які беруть участь у діяльності збройних угрупувань, що порушують міжнародне право на території іншої країни, можуть отримати від двох до восьми років в’язниці.

У відомстві пояснили, що мають намір змінити законодавство в цілях сприяння завершення належного врегулювання збройних конфліктів у світі, а також запобігання небажаної радикалізації.

"Іноземні бойовики своїми діями збільшити інтенсивність і тривалість збройних конфліктів, в яких вони беруть участь. З іншого боку, вони являють собою значний ризик для безпеки  держав їх походження та транзиту", - йдеться в документі, передає Українська Правда.

Нагадаємо, недавно стало відомо, що словаки і чехи воюють проти України у бригаді "Пятнашка" на боці ДНР

Коментарі

М
Москаль

http://vashmnenie.ru/blog/43922865194/%C2%ABYA-russkiy!%C2%BB-Otkryitoe-pismo-vsem-ukrayintsam «Я РУССКИЙ!» ОТКРЫТОЕ ПИСЬМО ВСЕМ УКРАИНЦАМ http://www.youtube.com/watch?v=T65SwzHAbes Я Русский Оккупант | I'm a Russian Occupant По делам вашим и воздаст Господь наш! http://www.youtube.com/watch?v=mRz3mRdEjzU http://www.youtube.com/watch?v=vAe69Dqa9AA

R
rusyn

Закрпатцьови 14. 43 Ти у нас майже на квартирі Чемодан, Лемберк,вокзал.

П
психиатр

Закарпатец (14.43)! Немедленно на укол и в палату, там тебя Наполеон ждет. Комп отдай санитару

ЧЗ
чтоб знали

Никто в мире не признал ДНР террористической организацией

I
Istvan

Я ще не бачив міжнародний документ, що визнає діяльність збройних угрупувань ДНР таким, що порушують міжнародне право...

З
Закарпатец

я подписался москаль, но я не москаль и не закарпатец, я ватный хуйлобот и кацапо-парашное педрило, а путин-потерянное хуйло, умалишенный оккупант, ботоксный шизофреник и извращенец-педофил, мацква моя столица - там ишак поёт как птица!

М
Москаль

Настоящих мужиков не запугать!!!

Читайте також