Словаки щодня затримують контрабанду, яку вперто «не бачать» закарпатські прикордонники

8
7

Вчора словацькі правоохоронці затримали шістьох громадян України, які перевозили в Словаччину контрабандні цигарки.

Порушників затримали в двох кілометрах від українсько-словацького кордону, в лісі, поблизу села Петровце. В шести картонних коробках вони переносили 1400 блоків цигарок без акцизних марок. Орієнтовна вартість вилученого товару становить більше 26 тисяч євро, - повідомляють словацькі ЗМІ.

Кримінальну справу проти українців порушено слідчими кримінального уряду Фінансової справи Словацької Республіки.

Mukachevo.net

Коментарі

БЛ
бачо Ласло

Та хіба ж ви не відаєте про те,що всі пограничні стовби здані в оренду контрбандистам.Кожен метр зельонки розписан і поділен.Як би не словаки,мадьяри та румуни-була б не границя,а прохідний двір.Все продається,все купляється у зелених кашкетів.

О
Олександр

Неделю назад ехал через Ужгородско-Словатскую границу,какраз шла пересменка и увидел ткую картину... как молодая таможеница лет так от 20садится в новенькую мазду 6..вопрос сколько получают зарплату? Если им хватает денег натакиедорогие авто.. Проблема одна никто не ведёт контроль за таможениками как жывут на зарплату откуда деньги на строительство замков, вот поэтому такой беспредел, надо каждого проверять и сажать в тюрьму с конфискацыей имущества,и почаще отправлять Правый сектор..

П
Прикордонник

Прикордонники беруть з 1 коробки 110 $

І
Імігрант

For citizen (Громадянина)http://michalovce.korzar.sme.sk/c/8036314/pri-hranici-chytili-ukrajincov-s-1-400-kartonmi-pasovanych-cigariet.html

R
rem

Треба звільняти всіх митників, судей та прокурорів і створювати на нових умовах нові структури.

Г
Громадянин

Шановне Мукачево.нет звідки у вас ця новина? Чому не опубліковане посилання на джерело, чи можливо ваш власний кореспондент був присутній при затриманні?

В
Василь

Жити якось треба і прикордонникам, і контрабандистам.

Читайте також