Словацькі митники кажуть, що їхні закарпатські колеги спершу прогавили грузинського дипломата-контрабандиста

36
4

За офіційний повідомленням словацької сторони, саме вони затримали для огляду авто «Мerсedes-Bens Viano» на чеській реєстрації і з грузинським дипломатом за кермом. Але той замкнувся у авто й просидів там 9 годин.

Словацькі митники зауважують, що водій рухався дипломатичною лінією в бік Словаччини. Але словаки відмовилися пропускати авто в ЄС, оскільки помітили в авто підозрілі пакунки після візуального огляду й вирішили провести ретельний огляд.

Як наслідок, словацькі митники розвернули авто й повернули на українську сторону, передавши колегам про підозрілий вантаж у авто.

Хоча це ж авто вже перетинало/мало перетинати українську частину пункту пропуску по дипломатичній лінії перш ніж потрапити на словацьку частину КПП.

Утім, про ці деталі ні українські митники, ні українські прикордонники не інформують.

Натомість, прикордонники звітують, що цигарки в автомобілі з грузинським дипломатом за кермом винюхав службовий собака, а митники – що вирішили провести поглиблений огляд авто через підозрілі документи, які надав водій.

Звісно, можливо, словацькі працівники кордону дезінформують, і наша редакція залюбки оприлюднить додаткові докази чи свідчення про цей інцидент з боку українських митників та прикордонників.

Коментарі

ДК
До Камри 40

Це дійсно так. Шакали митники готові пропустити хоч атомну бомбу, хоч цигарки будь що особливо в напрямку виїзд. На вїзд бояться щоб їх не влупили сбу або податкова. Мотники готові на любу підлість, як допустім дати людині особливо іноземцю декларацію в якій чорт ногу зломить і конфіскувати гроші людини, яка нібито не внесла їх. Люди лишалися своїх законних грошей або пропонувалося частину грошей на протокол а іншу поділити з власником і таким чином "всім добре" протокол є, власник вернув частину своїх грошей і митнику на карман і показник

К4
Камри 40

Таможники то самоє гнилое дно украінського народу пси а не люди

R
Riddik

А после донецких сигарет даже словацкие таможенники покажутся сантаклаусами)))

R
Riddik

Ото ж! Наешься пЭтиного шоколадУ и не такое пропустишь ))))))

Читайте також