Словацькі ветерани Другої світової відвідали закарпатських побратимів по фронту

8
2

Група ветеранів Другої світової війни, прикордонних військ і правоохоронних органів зі Словаччини побувала в Ужгороді.

Гості мали зустрічі зі своїми закарпатськими побратимами, а також в Ужгородській міськраді та у Генеральному консульстві Словацької Республіки в Ужгороді.

Таке спілкування ужгородських ветеранів із зарубіжнми бойовими побратимами вже стало традиційним. На Закарпатті досі проживають чимало колишніх воїнів легендарного корпусу генерала Людвіка Свободи, які разом зі словацькими однополчанами добивали фашистського звіра, визволяли землі сусідніх країн. Є що згадати нині ветеранам.

До речі, в останні роки в Ужгороді побували ветерани з Польщі, Чехії, Росії, Угорщини. Дружба, скроплена колись кров''ю у боях, отримала гідне мирне продовження - у зустрічах ветеранів, спортсменів, прикордонній співпраці, взаєминах ділових людей...

Коментарі

К
коля

ги, трах, ти жжош, маладец, а Рата лох

Т
Трах

Меру Ужгорода подарували ювілейний знак працівників кордону.А він радіє, як бовдур навідь на камеру знявся.Перед цим ці ветерани подарували цей знак Різаку,Балозі та Погорелову.Бідняжка він придумав що він перший.До речі афганці подарували теж знак не державний ,а просто залізку із забороненою ксівою,цей дурень теж заснявся на ТВ.Таких "нагород" повно на ринках області,а раті потрібен німецький хрест "за відвагу "на фронті змін з дівчатами Ужгорода.