Словацькі ЗМІ: Українські водії звинувачують словацьких митників у хабарництві (ВІДЕО)

8
1

Скандал на митному переході Ужгород-Вишнє Немецке – українські водії скаржаться, що словацькі митники вимагають від них хабарів.

Про це повідомляють словацькі ЗМІ, зокрема йдеться у сюжеті словацького телеканалу Маркіза.

Факт вимагання незрозумілих платежів начебто зафіксували на мобільні телефони закарпатці. Відтак, виник доволі гучний скандал. У Словаччині правоохоронці обіцяють провести розслідування й покарати винних.

Деталі у сюжеті.

Митний перехід Ужгород – Вишнє Немецке є найбільшим на кордоні України та Словаччини, і розташований фактично на околицях Ужгорода.


Нагадаємо, що вчора на цьому ж митному переході, але з українського боку відділ "К" СБУ в Закарпатській області перехопив 30 кг бурштину та 2 тисячі пачок цигарок

Водночас, за останній час на кордоні в межах Закарпаття було кілька спецоперацій щодо затримання митників за підозрою в корупції, як з українського, так і європейського боку.

Коментарі

І
Іван

Можна подумати вони незнають, що у словаків бардак не тільки на митниці, а ле і в самій країні. Показали відео бо мусять... відео портапило в інтернет. До Попраду - наші русинські землі. польша теж собі наших земель відтяпала. Ко не знає най поїде і почує яков мовов говорять там.

Читайте також