"Слуга народу" Безугла закликала відправити Залужного у відставку

11
11

Заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, народна депутатка від «Слуги народу» Мар’яна Безугла зібралася відправити Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного у відставку через те, що «військове керівництво» не має плану війни на 2024 рік.

Допис такого змісту депутатка оприлюднила на своїй сторінці у Facebook.

«Усі їхні пропозиції щодо мобілізації зводяться до того, що треба більше людей без жодної пропозиції зі змін системи ЗСУ, то таке керівництво має піти», – написала Безугла.

Тим часом, на допис депутатки звернули увагу аналітики міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm, назвавши його таким, що має «ознаки спланованої ІПсО в інтересах певних політичних груп та грає на руку країні-агресору РФ».


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

P
Petya

Не переживайте їх уже отправили із верхушки зеленої банди давно.

СЛ
Саме ліпше....

.....детальні копії планів відправити...протилежній стороні. Най підготовляться до бою

V
vvv

Браво Безугла! (Чи може безмозгла?). Детальний план бойових дій - і виставити у всіх соціальних мережах. На всенародне обговорення. На жаль маємо те, що маємо.

МБ
Маряні Б.

Плани бойових дій цілком таємні!! До них допуск мають обмежена кількість. Бо це життя тисяч людей. З наступом наспівали скрізь , і як наслідок, Сотня тисяч мін розкидано на напрямках наступу.

*
*****

Слуги чийогось народу зовсім страх втратили..

ОМ
очікує модерацію

нішто людьом продасти путінови та намалюйте даяку дезу ...робиме ядерку з гуна (а нам заженуть готову))

Б
Бачі

73% безуглих - у відставку

Н
Немо

Безуглу геть від влади

N
NRG

А який план може бути, коли союзники не дають зброю, не дають гроші на закупівлю зброї, бо мають проблеми з фінансами.... Може безмозгла сама буде командувати? А може вона внесе пропозицію конфіскувати все майно чиновників на ЗСУ, включаючи і депутатів усіх скликань. А їхніх дітей на передову. Чим вони кращі? Такої тупої ВР ще не було за всі 30 років. І влади до речі теж.

Р
Рома

Єрмака і безуглу на нари!

М
Муеачево

Она най командуе она май знае як тот дурак безуглу за царя

Читайте також