"Слуга народу" Гетманцев обіцяє розмитнення євроблях до 1000 Євро

9
14

Автомобілі в Україну ввозитимуть нібито на вигідних умовах для українців. Наразі вартість розмитнення автомобіля залежить від об'єму двигуна і стандартів щодо викидів.

Цю ситуацію можуть змінити та розглянути у парламенті відповідний законопроєкт. Про це 16 лютого повідомив керівник фінансового комітету Данило Гетманцев Верховної Ради.

До 1 січня 2021 року можна буде розмитнити за суму, що не перевищує 1000 євро. У четвер Верховна Рада розглядатиме відповідний законопроєкт.

Гетманцев зазначив, що громадянин оплачує суму за розмитнення. Ця разова акція нібито дозволить не повертатися до питання.

У Верховній Раді наразі зареєстровано два законопроєкти, які пропонують розв'язати питання легалізації машин на європейських номерах. В одному з них не вказано, що гранична сума становитиме 1 тисячі євро.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ю
ю

еколоже ти мій, мій волькс 22 річний євро4 з каталізатором навірно за рік не забруднював природу так, як на наших номерах камаз за 5-секунд. Не у номерах проблема! І не вік визначає, чи машина бударь, а шо заливаєме, скільки у пробках стоїмо, як догляаємо за авто, як громадський транспорт їздить, ко за рульом і т.д.

Е
Еколог

Та нехай привозять і розмитнюють хоть за гривню. Потім на кожну будару лупанути такий податок, як у Європі, щоб очі на лоб повилазили. А що хотіли, привезти непотріб з Європи і травити тут українців.

Ю
ю

інтересно, кось купить машину за 2000 і заплатить, наприклад, 500, а якийсь нянько купить за 70 000, і заплатить 1000? Шось не дуде справедливо, бо той купив за 2000, бо більше не мав, а нянько би міг і десяточку-другу потратити.

А
Адекват

Я русинський алкоман і май читавий гукан,кольоса з паленков мішаю,пак у бляху я сідаю . Бляха - дізєль , резко мчить , лем глушак мало пердить . Кіть на блясі я жену - ззаді неї всьо в диму.

А
Адекват

Розмитнити можна буде авто , що ввезлися до 1 січня 2021 р. Якщо , звичайно, приймуть законопроект за основу !

Г
Голесо

Євробляхер я тупий,вічно вожусь я бухий.Много міді я накрав,та й на бляху назбирав.На словаки я пішов,ржаву беху там найшов))))Беха ласточка моя,і на нюй дріфтуву я)))Мав лем гроші на машину но не маву на резину)))І на лисих я покришках п'яний пру пуд сотню з лишком.Я у будь-який сезон пру як кончений г@ндон)))

І
Іван

Штука баксу за файну,живу машину то не дорого..і державі перепаде немало,як розтаможка піде массово..

НШ
но шо

де ті умніки які так злорадствували??кончені

Ц
Ціґань

Діду не кажи. У мене завис пассат 2002року. Пересічку роблю на утлевил, на який и зарегісрована машина. Страховка кождий рік платиться. У 2019 не розтамажувалася, бо 0.5 коефіцієнт і так боло много на 1.9тді. Чекалося, що зелений прозріє, та щось придумат. Так ся и стало. Главноє видержка.

Д
Дідо

Хоть і за 100€ зробіть розтаможку та нико ітак не розтаможиться. Бо то треба знімати з учота машини в Європі, а то треба страховку робити і їхати кудась

С
Сергій

Можливо до 1 січня 2022? Чи треба телепортнутися в 2020 і купити бляху?

П
Петах

Конфіскувати вшиткі євробляхи і діло з кінцями , а за новий ввіз єврохламу - штраф 100тис євро кожному бляхогонашу.

В
Водило

Вирішити питання та закрити цю тему. Усе вірно

Ц
Ціґань

До 1 січня 2021 року можна буде розмитнити за суму, що не перевищує 1000 євро. У четвер Верховна Рада розглядатиме відповідний законопроєкт. а таяк 1 січня боло 2 місяці назад, то ко не успів тот пролетів

Читайте також