Слуга народу, ОПЗЖ та партія Порошенка: українці розповіли за кого б голосували

15
16

Опитування проводили у телефонному режимі з 26 по 30 квітня.

Якби в Україні відбувалися вибори до Верховної Ради, то 29,9% українців, які визначилися зі своїм вибором, підтримали б партію "Слуга народу". Такими є результати опитування Київського міжнародного інституту соціології.

На другому місці електоральних уподобань опинилася "Опозиційна платформа - За життя" - 15,8%, 13,5% проголосували б за політсилу Петра Порошенка "Європейська солідарність".

11,6% опитаних респондентів підтримують "Батьківщину" Юлії Тимошенко. Майже 7% - партію "Сила і честь" Ігоря Смешка.

Решта політсил, без урахування похибки, не долають 5% бар’єр.

При цьому 16,9% усіх опитаних КМІС не визначилися з вибором, а 11,4% - не голосували б.

Водночас 3,2% респондентів зізнались, що зіпсували б бюлетень, 2,7% - відмовилися відповідати.

Нагадаємо, народні депутати прийняли зміни до Виборчого кодексу, викладені у законопроєкті 3485 «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення виборчого законодавства».



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!

Коментарі

ProRock до 5.10

Подивився на ютуб каналі Балашова відеоролики про Шарія, ... два відео по 40 хв без фактажу... переливать з пустого в порожнє... два попередніх коментарія особливо яскраво показують рівень інтелекту тих хто люто ненавидить Шарія, але не знає за що....

E
Ede

А еще я тупоголовая боярышниковая русня. Только такие руснявые идиоты как я могут голосовать за игромана-педофила Толю Петушария.

E
Ede

Голосовал и буду голосовать за Шария, голосовал и буду голосовать за Бойко!

5
5.10

Подивися на ютуб каналі Балашова відеоролики про Шарія, почитай коменти під ними . Балашов створив в центрі Києва свій бізнес сам, а Шарій - журналіст, який заробляє на життя фінансуванням від Кацуби. Чи думаєш він в Амстердамі за рахунок роботи на тюльпанових плантаціях єврики на життя заробляє?

ProRock до 5.10

Є якісь факти про нижческазане про Шарія?

ДН
До нижніх дебілів

Жаль , що Гітлер не розстріляв дебілів , які вас виплодили.

Л
либертарианец

ПетуШарий финансируется в Голландии харьковским олигархом Кацубой с ворованных денег Нефтегаза. Это всего лишь сливной инфобачок и политический лузер, отбирающий голоса на электоральном поле ОПЗЖ. Смотрите Ютуб канал Балашова и комментарии под видеороликами.

В
Виборець

Шарій!!!!

1
111

Не верю в эти опросы. Кто будет голосовать за Смешка? После выборов вообще все забыли о его существовании. Я буду голосовать за Шария.

Й
ЙОШКА

Я думав що в Україні 70 % розумні люди а на ділі всі дебіли ! ВАМ НЕ МІСТО В ЄС!

5
5.10

Нберіть: Балашов Ютуб. Там Балашов на своєму ютубканалі в пух і прах розносить Шаріка і шаро.обів.

Ш
Шаріку

Мукачівський, Ужгород... Ггггг, лохотрон!

М
Мукачівський

Сама адекватна партія Шарія

ІР
Іван ракошинський

Верніть Януковича! При ньому всі крали і боло дубрі!

А
Алекс

ОПЗЖ - единственные , которые что то смогут сделать. Кучма и Янукович подняли экономику. А долбо@бам нужна была ассоциация.....

РУ
Роман Ужгород

Крутой конечно выбор))).Все ворье и бандиты из 90-хх которые уже 30 лет грабят народ и Украину...А люди дальше за них готовы голосовать(((Поэтому и ничего не поменяется в этой стране.Тимошенко,Порошенко,Зеленский,Смешко,Ляшко,Тягнибок,Медведчук и.т.д.Тьфу...Выборы без выбора и народ который имеет,то правительство которое он заслуживает.Я лично хожу и порчу свою бюллетень пока нету выбора никакого...

Читайте також