"Слуги народу", "Рідне Закарпаття" та "Батьківщина" саботують сесії Мукачівської райради

11
12

Таке відношення може призвести до серйозних наслідків.

Сьогодні, о 10:00 годині так і не відбулась чергова сесія Мукачівської районної ради, на якій не підтримати жодного рішення. Така ситуація склалась через політичні питання, але серед порядку денного були і ті, які потребують нагального вирішення.

Як приклад Mukachevo.net сьогодні публікувало про те, що через неспроможність районної ради розпочати роботу з 1 січня у закладах освіти, які мають перейти до Мукачівської міської територіальної громади освітяни можуть залишитися без заробітних плат, а навчальний процес може буде зірвано.

"Пропонувалось усунути політичні питання, сформувати зрозумілий порядок денний, який би стосувався передачі майна у власність територіальних громад. Таких питань у порядку денному набралось 13. Можна їх озвучити, але сенсу немає...Ця пропозиція відгуку не знайшла", - зазначив член тимчасової президії Михайло Лабош.

"Я запропонував аби обрали головуючого саме на цьому засіданні, а не на всіх. Відкрити засідання, затвердити цей прядок денний, за який ми говоримо. Я запропонував Михайла Гарапко, керуючого справами районної ради попереднього скликання, як незалежну людину з президії, наступне питання, уповноважити його, і не треба було б розв'язати цей клубок, вкінці кінців люди могли би отримати заробітну плату", - додав Лабош.

На жаль, представники згаданих фракцій пішли радитись, але повернулись без рішення.

Відтак наступне зібрання було перенесено на 28 січня, 10:00 годину.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ВШ
Володимир Шубець

Цікаво,кому не дають спокою мої ”лаври”.Що під моїм прізвищем пишуть тексти, що складені по дебільному. Чи це зараз така мода або тренд?

Е
Експерт

Літаки прийшли до влади . Не розуміючи державний устрій та не додержуються законів держави.

Я
Я

Що ви чекали від НЕ ріднНЕ ЗАкарпаття, та від ГАЗОБАРОВщина????

В
В.Шубець

Потрібно обрати М. Ланьо головою Мукачівської райради. Тоді буде порядок в Мукачівському районі! Михайло Іванович зарекомендував себе як справжній господарник! Його хлопці якщо і продають наркотики то роблять це від душі і тримають марку і честь ! Якщо кажуть що в пакетику 5~ть грам, то це рівно 5-ть грам! Ні більше ні менше! Нікого не обважуть і не обманюють! Все по чесному! М. Ланьо : « Якщо сказав що в пакетику грам- то це значить грам,»

Л
Лоці

Хто не з'явився чи втік з сесії, лишати депутатського мандати та будь-якого слова!

V
V

То блюк колотить і управляє тою радою. Із за нього Рада не провела ні 1 сесії

S
stefan

Весь район, а може і всю область, треба приєднати до Мукачівської ОТГ.

В
Волоха

Віктор Іванович, бандити є зазвичай неосвідчені ( батьки пияки чи нарки, вплив на розвиток вулиці, а не родів і тп). Такє жульє лізе завжди туди, де "можна получити, вася" і і бажано від життя усе і відразу. "Віддати" воно не розуміє взагалі, поки його не спитають:"що ти зробив для людей?" Тому серед бандитів завжди і де суперечка - хто людина, а хто тварина.

СС
СуперМен СуперМен

Дивно , що зелені підтримують блюка , а можливо зелені також бандити

ДР
Депутат райради

Більше того блюки вдаються до залякування нас, через підконтрольні бандицькі угрупування... якщо горітимуть наші домівки і машини, то це іх рук справа... майте на увазі... і куплених мусорів і їх хазяїв народ прокляне...

Я
Я

Ю-щ-е-н-к-о! Ющенко! Ющенко!

1
123

вот і вибирай їх дальше,таких гав,,нюків,як блюк який і саботує то всьо бо він хоче стати головою райради

Читайте також