Слуги народу, Рідне Закарпаття та Батьківщина зняли з посади голову Мукачівської райради Лабоша

9
15

Щойно на сесії Мукачівської районної ради депутати фракцій "Слуга народу", "Рідне Закарпаття", "Батьківщини" та "За майбутнє" шляхом таємного голосування зняли з посади голови представника Команди Андрія Балоги Михайла Лабоша.

За таке рішення проголосували 24 депутатів. 1 бюлетень був зіпсований, 15 депутатів не брали участь у голосуванні від "Команди Андрія Балоги" та "Опозиційної платформи за життя".

Таке рішення є першим кроком до того, щоб призначити одіозного Михайла Ланя (Блюка) головою Мукачівської райради.

Як писало раніше Mukachevo.net, депутати вищеназваних фракцій хотіли ще у грудні 2021 року зібрати позачергову сесію, щоб обрати Ланя головою, але тоді не було правових підстав для такого засідання. І Михайло Лабош призначив сесію на 21 січня 2022 року.

Тож виходить, що Михайло Ланьо навів такі аргументи владі, щоб вони погодилися на його призначення.

Варто додати, дана сесія скликалася із необхідністю прийняти бюджет Мукачівського району, а в результаті депутати Слуг народу, Рідного Закарпаття, Батьківщини та За майбутнього проголосували щоб першим питанням порядку денного було саме питання зняття з посади діючого голови.

Михайло Лабош під час розгляду зняття його з посади зазначив:

"Депутати ініціювали проведення сесії, щоб проголосувати за невідкладні питання бюджету та інші важливі виклики, але найголовнішим для них виявилося саме кадрове питання. Це показало, що саме є пріоритетним для колег - це аж ніяк не розвиток Мукачівського району".

Також він зазначив, що дане питання розглядається з порушенням закону, регламенту та процедури. Водночас, зазначив пан Лабош, за посаду він не тримається і хай депутати голосують як вважають за потрібне.

Вже на наступній сесії Мукачівської райради можна очікувати на формування провладної більшості на чолі з людиною з сумнівною репутацією. І якщо таке призначення все ж відбудеться, то це буде ганьба не лише для Закарпаття, але і на всю країну.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Мукачівець

Михайло Михайлович Лабош порядна людина "від Бога". Не відходіть від своїх принципів, боріться за правду та справедливість! Все у Вас буде добре!

Ц
Царь

Михайло Ивановича лишиться це порядна и розумна людина

Н
Но

Петрова убрали по такій же схемі лиш другі партії, то чому тепер тут такий кіпіш? Бо Мукачівський район? Ну і шо? Нись буде блюк, завтра його знімуть по такій же схемі і буде ще один. В чому проблема?

Е
Ех

Пішов на заслужений отдих. Буде другий третій четвертий і т д. Головне щоб для людей робив

Т
Телеп

Які наркотики, хто продає, де ви бачили. За таку писанину треба бути відповідати, якщо є факти то в прокуратуру, а нема , то не пишіть всяку фігню!Так можна і за вас написати, тоді як!

1
12345

Нормальних людей геть....ганьба

Н
Норм

Молодці. Далі подивимось що буде

І
Іван

Дуже шкода. Михайло Лабош гарний фахівець та порядна людина.

М
Марія

Люди задумайтеся.! Не можна призначати на цю посаду людину, яка задіяна в наркоторгівлі, щоб ще більше мала можливість розповсюджувати наркотики і інші незаконні вчинки.

Д
Дідо

Блюк буде позерати де шо мош розпилити на металолом, яку ферму щи мож розобрати на кірпічі. Такий то газда буде

В
ваньо

вонячий брехливий пес диба, для якого гроші не пахнуть радуєся ож балогу тіснять риги, конченоє кокляцькоє гуно, якоє ще сміє називати патріотом тот диба, і йому подібні журнашлюхи типу хуятової ай їх типа подруєна ярослава гасинець, яка займалася скупкою голосів за рига андріїва

Т
Телеп

До 1234. То ти дуже борзий тут писати, йди і в очі скижи, сикун!

Д1
До 1234

Сам ти болван скажи йому це в очі,увидиш як ти ся сам угомониш.

1
1234

Тот Блюк не може угомонитися так як і Порошенко, лиш у власти хоче бути, люди не розуміють што то БОЛВАН

R
R

Ланьо на нари

Читайте також