Службове розслідування по закарпатських інспекторах ДАІ дещо затягнулося

3
3

Службове розслідування по закарпатських інспекторах ДАІ, які оскандалилися через події у наркодиспансері триває вже тиждень. Закінчитися воно повинно за кілька днів. Про це сьогодні повідомив очільник закарпатської міліції Василь Варцаба.

«Я призначив службове розслідування. Проводиться розслідування, я думаю, що через пару днів воно буде закінчене. Якщо виявиться, що працівники міліції винуваті, вони будуть притягнені до дисциплінарної відповідальності аж до зняття з посад.» – сказав генерал. Свою власну точку зору на цю ситуацію міліцейський керманич висловити відмовився. За його словами він читав пояснення обох сторін і тільки розслідування може встановити істину та винних. Воно ж дасть кваліфікацію діям лікаря-нарколога, який розбив телефонний апарат водія, що його доставили для освідчення на вміст алкоголю інспектори ДАІ.

Нагадаємо, йдеться про історію, яка сталася понад тиждень тому. І про службове розслідування генерал заявив ще 5 червня. Відтоді минув майже тиждень і ось, як виявилося, «потрібно ще кілька днів» для встановлення істини.

Коментарі

ТТ
теж там був

В тій кімнаті і я теж побував, правда біля себе мав пару книжочок в яких описано було порядок проведення від зупинки до проведення огляду на спяніння,(шкода шо я не міг почитати відразу коли мене зупинили)тай нюансів всіх не знав,але тоді "мусора"(інакше я їх не можу назвати), почали задкувати, мовляв це їх робота і т.п, лікар теж попався неадекват,почав мені закидувати, "що ти прийшов читати сюди?", правда після слів - завтра зустрінемось де треба, теж інакше почав говорити, але оглаяд я провів і на електронному приборі і дув у пробірку(це було 2 роки тому назад)...ВОДІЇ СТЕРЕЖІТЬСЯ УЖГОРОДСЬКИХ "ПРАВООХОРОНЦІВ", коли вас зупиняють уночі, там 100 % домовленність у них є, і дивіться більше матеріалів на сайті дорожного контроля

Д
Дюрі

Як можна просто взяти і розбити чужий телефон? Це шо за нарколог такий? Звідки така впевненість у власній безкарності?

Я
я

невірю шо вони доведуть розслідування до справедливого завершення!

Читайте також