Службовці охоронної компанії "Зодіак" побили журналіста на дорозі в Ужгороді

26
15

Про інцидент в соцмережі Facebook написав постраждалий журналіст Роман Сенишин.

Зі слів журналіста, інцидент трапився перед перехрестям Руська - Анкудінова, коли Роман Сенишин їхав на роботу в "Новини Закарпаття"

"Я зупинився з метою звернути на вул. Руську, аж раптом "Хюндай" Зодіаку, перетинає мені дорогу, блокує мені проїзд - з неї вискакують двоє бодігардів й з перекошеними від злості мармизами прямують до моєї авто. Я з здивуванням опускаю передня скло дверей авто й питаю: "В чому справа?", як раптом з матюками охоронець-бугай відкриває з силою дверці мого авто й з криком "Ти сука мене підрізав!" завдає удару в обличчя. Далі ж обоє сідають в своє авто й швидко їдуть", — розповідає Журналіст.

Зазначимо, що директором та співвласником даної охоронної компанії є Копча Іван Михайлович, який є депутатом Кольчинської селищної ради від партії "Рідне Закарпаття".

Роман Сенишин викликав копів, написав заяву. Однак полісмени замість пошуку кривдників журналіста почали вивчати його посвідчення.

"Поліцейські довго розглядали мої посвідчення журналіста й казали, що вони прострочені і я не журналіст. На що сказав: "Ви зараз не мій статус вияснюйте, а пишіть покази". Що далі буде поінформую.", — підсумовує журналіст.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ы
Ыстык

До Же! Платан Ю Ю. То Дуба син

Z
Zoltan

Назва матеріалу не точна: били не журналиста, а водія, котрий перекрив дорогу. Все рівно не правільно, це чистий самосуд.

'
'Коля

Побили? Наскільки я знаю, вони його ледве пальцем чипанули. Нахер такий гучний заголовок? як же це дешево...

И
Иван

Побутова ситуацiя,оцiнку мають дати правоохороннi органи,а чому зразу партiя"Рiдне Закарпаття"?Я не прихильник партii

Ю
ю

а кіби ВР прийняла закон про вогнепальну зброю, то не дуже би двері відкривали. Хоча мош боло малінько перчиком. Журналіст має таке з собов мати. Судячи з усього діло боло по мукачівській, де паркується доста великоє стадо оленів, лосів, дятлів (список фауни великий). Паркують так, шо їхати по якійсь полосі мош лем на біціглях. Часто рушають на зад витягуючися по 1.5-2м і перекривають дорогу майже повністю. Но! обов'язково там комусь треба летіти 80-100км, бо, нібито скорше проїдуть ті ушиткі світлофори

Ч
Читач

У державі безлад з цими компаніями їх правильно би було заборонити !

1
123

Всем просто нужно иметь в автомобиле видео регистратор. Полезная штука.

Г
Гриць

Бо ото бувші менти Тому вони такі наглі

Ж
Же

А ще в Кольчині живе відомий аферист-пригонщик автомобілів із Чехії Плетан Юрій Юрієвич по кличці «Брехач». Який бере гроші за пригон автомобіля в людей, а потім тіряється на пів року і придумовує нові історії

А
Аліса

Ой, як цікаво. А тепер по поличках. GroZa-news написали, що за словами журналіста ( про якого я в житті не чула) його витягли з машини і побили, потім це ж написали 0312 (загугліть, там ще лишилися кривопоправлені залишки цього великого тексту). Зрештою Глагола опублікував відео, де журналіста ніхто нікуди не витягує. Там навіть нема кадрів, які б фіксували сам удар. І текст змінився. А тепер питання, чому журналіст гонить на поліцію? Бо він просто бреше. Він знає, що доказів не буде, бо його взагалі ніхто не бив (на відео нема факту побиття, там сварка). Справу закрито. Поліція може переказати мені гроші за розкриття :)

Ы
Ыстык

Ще в Кольчинській ОТГ є Дуб, тоже без правил

П
Петрович

Правильно, думаєш якщо журналіст то ПДР знати необов'язково. Правильно зробили!!!

З
Зірка

Яка партія, такі і працівники бидло, постійно хамськи себе на дорозі ведуть ті охранники

І
Іван

Чмирота безмозгла!

.
...

Якщо підрізав, слабо били. Другий раз подумаєш двічі .

Читайте також