Службовці закарпатського санаторію незаконно віддали землю під розлив мінералки

7
3

Сьогодні, 19 серпня прокуратурою Свалявського району розпочато кримінальне провадження відносно службових осіб ДП «Санаторій Поляна» за фактом службової недбалості.

Як повідомив прокурор Свалявського району Віталій Свистак: «Встановлено, що службовці санаторію. в порушення вимог Земельного кодексу України, передали частину земель оздоровчого призначення для комерційного призначення.

Ділянка площею 0,37 га, яка відноситься до земель оздоровчого призначення, використовується для заводу по розливу мінеральної води незаконно, пише прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі

ШЮ
Шолтiс Юлiй з Берегiвськоi 28-15 Мукачево ПIДАРАС

.

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина, що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. В iнтернетi дае об*яви непристойного змiсту. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ЖС
житель Сваляви

А скільки мільярдів викачано із наших надр незаконно. Стільки тої мінеральної води не прибуває скільки її викачують уже з піском. Це все варварське відношення до природи, до екології.Що нащадкам залишимо по собі шановні краяни!

Читайте також