Смерть від електроструму в Мукачеві: Вся історія та оперативне відео від патрульних

6
15

Правоохоронці Мукачева оприлюднили оперативне відео в якому розповіли всі подробиці того трагічного дня.

Раніше Мukachevo.net вже розповідало про випадок, який стався 22 липня по вулиці Шевченка в Мукачеві. Тоді, рятуючи 2-х своїх дітей мукачівець загинув від ураження струмом прямо у власному дворі.

Як виявилось сусід чоловіка проводив ремонтні роботи, один з кабелів під напругою впав біля пісочниці де гралися діти. Спочатку батько побачив як одного з хлопців било струмом та відштовхнув його, діти були врятовані ціною його життя.

На момент приїзду патрульних, мати дітей була в шоковому стані. Одна дитина отримала термальні опіки. Мukachevo.net розповідало, що  вже незабаром їх відпустять з лікарні.

Пропонуємо глянути оперативні кадри  того трагічного дня:

Коментарі

О
Ольга

сосед раззява

УВ
удаліть відео

Не будьте уродами, видаліть відео

1
123

Редакція я би бачив Якби у вас така біда трапилась як би ви таке відео виклали

T
Tetjana

Шановна редакция, який би то спильний проект не був...та щей з пооициею, ви не маете ниякого морального права показувати особисту реакцию родини !!! Написала- добре , фото- ок, Але з видео ви перегнули!

Я
яяя

Треба жінці підказати, щоб подала на вас у суд за те, що без її відома викладаєте відео і тим завдаєте їй та її рідним моральної шкоди

Р
Редакція

Шановні читачі. Ми в жодному разі не намагаємося спекулювати на трагедії. Ціль цієї публікації - висвітлити трагедію та застерегти інших від подібного. Формат самого відео, це спільний проект видання Ужінформ та прес-служби поліції

В
ввв

Mukachevo net стає по мали жовтою пресою на подобі раша тв. Чи є хоч грам совісті??? Видаліть відео!!! Я Балога, приказую!

С
Сергій

Видаліть відео

T
Tetjana

Видалiть вiдео!!!

М
Мукачівець

Поліція нелюди у даній ситуації. А цей Бутенко лицемір взагалі, мені на питання про причину зупинки 185ту шив.

М
мкчв

Я за видалення відео.

М
мукачівець

Видаліть відео, це не шоу,це біда

А
Аліса

Страшна трагедія-дуже співчуваю тій жінці, важко уявити, як їй тепер жити. Але редакція!!!: хіба етично викладувати відео, де мати в істериці, діти в стані шоку. У людей горе- а вам би зробити статтю

K
ka

навіщо це викладати. в людей трагедія. навіщо це відео. я не додивилась навіть.це жахливо

В
Вася

Сусід рішив зекономити, обленерго не визвав щоб відключили йому трос... Є ще такі будинки до яких підведені два оголені троса, один нульовий другий фаза. От і заради економії самі лізуть їх отключати. Хоча невелика щоб замінити в обленерго. На щастя діточками все в порядку! А батько молодець!

Читайте також