Смертельна ДТП біля Чинадієва: Росіянин на вантажівці збив велосипедистку (ФОТО)

12
8

Аварія трапилася вчора, близько 18:00 години на трасі Київ-Чоп, біля села Чинадієво.

Як повідомили Мukachevo.net правоохоронці, за попередніми даними місцева мешканка 1953 року народження рухалася в сторону Ужгорода разом з вантажівкою "Мерседес" під керуванням 59-річного росіянина. 

Жінка раптово почала перетинати дорогуі потрапила під колеса вантажівки. Водій намагався уникнути зіткнення, але марно. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 286 ч.2. Порушення правил безпеки дорожнього руху,що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Дивіться також: ДТП у Мукачеві: на перехресті не розійшлись Volkswagen та Skoda 

Коментарі

9
911

Взагал1-то велосипедисти - то повний капець!!! Жнці. що загинула, Царство Небесне.. АЛЕ!!!!! Їздоки на велосипедах - це повний кошмар!!! Ви подив1ться, як вони їздять по місту!! Їде посеред дороги, а посигналиш - матюків і всяких різних жестів (у тому числі і середній палець руки) - то найменше. що від них отримаєш! Переїзджають перехрестя, ніби крім них ніхто не бере участь у русі.Хоча, за правилами, велосипедисти повинні пересікати перехрестя як пішоходи, а не махати руками у різні сторони - на рулі 4 сітки, на багажнику зпереду - коробка з чимось, а на задньому - дитина в кр1сельц1!!!!! А нашим поліціянтам не завадило би трохи приборкати цих мавп з гранатами, бо вони такі ж учасники руху, як і автомобілі. Тільки "спрос" з них - ніякий!!!!

6
654

Мені дуже цікаво на кого відкрили карну справу!!! На винуватого??? Бо винуватий Велосипедист!!! Чи в нас велосипедисти перед законом не несуть ніяку відповідальність.

С
СВУЙ

Хоть і мацкаль, а скорше всього не винний

Т
Тому,

що велосипедисти, як малфа з гранатов - ніколи не подивляться, шо зліва робиться перед поворотом! Про телефони взагалі капец - їдуть і набирають шось на телефоні!!! Чому ще ні разу не чути було про те, що оштрафували велосипедиста або пішохода? Завжди винен водій авто...

З
Закарпаття

Чому жiнка переiжаючи: 1: не подивилася, що ззаду iде вантажiвка; 2: падав дощ, дорога дуже мокра; 3: вантажiвка вагою понад 8т, дуже важко зупинити.

3
369

бабі уже пох... а у чоловіка проблеми!

М
Мукачівець

То Путін винуватий !!!!!

А
ау

Скора швидше приїхала як поліція,десь минут на двадцять.

Читайте також