Смертельна ДТП на Тячівщині: Велосипедист впав прямо під колесо (ФОТО)

12
10

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження. Машину та велосипед поміщено на спецмайданчик. Проводиться досудове розслідування.

Вчора, 18 квітня, близько 17:00, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автомобільному мосту між населеними пунктами Тересва-Бедевля Тячівського району. В аварії загинув велосипедист.

Поліцейські попередньо з’ясували, що 30-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» рухався у напрямку села Бедевля, у цей час по проїзній частині у зустрічному напрямку йшов пішохід, який, намагаючись сісти на велосипед, втратив рівновагу та впав під заднє колесо автомобіля.

Внаслідок автопригоди 64-річний чоловік, житель селища Тересва, отримав травми, несумісні з життям та помер на місці події.

Водія транспортного засобу освідчили - за кермом чоловік перебував тверезий.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 ККУ, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

Автомобіль та велосипед поміщено на спецмайданчик.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

S
Sklif

до Опа Європа 19.04.2021 20:52 Ну и к чему Вы эту фигню про Данию написали ??? В данной ситуации из-за придурка(ов) на велосипеде пострадал водитель.

М
Мукачівець

...ви забули сказати, що проїжджають ті кілометри велосипедисти у країнах Європи по доріжках або смугах для велосипедистів, у салатових світловідбиваючиж жилетах, із усіма потрібними катафотами та увімкненими ліхтарями, які необхідні, згідно закону... бо інакше поліцаї їх вмї$@ть і висушать. І штраф, що мало не здасться.... А у нас ці недорозвинені їдуть у дощ вночі на чорних великах у чорній одежі. Ніяких світлових приладів. Потім і поповнюють відповідну статистику... ((( Шкода, що нічого їх не вчить...

ОЄ
Опа Європа

В наш час велосипеди найпопулярніші в країнах північної і західної Європи. «Найвелосипедніша» країна Європи — Данія, пересічний мешканець цієї країни проїжджає за рік на велосипеді 893 кілометри. Далі йдуть Нідерланди (853 км). В Бельгії і Німеччині пересічний мешканець проїжджає за рік на велосипеді близько 300 кілометрів.

ДН
До нижніх

Нічого сліпим сідати за руль !

М
мужик

Ты мне нравишься, ты смешной.

ЖН
Жилет невидимка

Тих Біцігліштів Пяних Без Світла -Треба Передавити Усіх!!! І Закопати їх ги Псів!!!

Ю
ю

коли будуть штрафувати біцігліштів, шо їдуть не по біцігльовів доріжці між Мукачевом і Ракошином?!!!!! Бо уночи страшно їхати - нагощені біціглішти їдуть строго по синусоїді, і часто екстремум траєкторії іде на проїзжу частину прмо под колеса!!

П
Прокурор

Но та дідо натворив, майже тверезий сідав на біціглю

U
User

Тепер водій буса буде мати клопіт і нерви

Р
Ромаріо

Закон Дарвіна - природній відбір.

Читайте також